2777
2789
عنوان

دعوا کردن

277 بازدید | 13 پست

دوستان چند روز پیش عروسیه دخترعموم بود ..زنداداشمم دخترعموم هستش..که عروسی خواهرش بود ..بعد اینا حنابندون مارو دعوت نکردن ..مامانم خیلی ناراحت شد من به مامانموخواهرم گفتم بیاید بریم. که اونا گفتن ما نمی‌نمیایم من تنها رفتم ..بعدم به  شوهرم گفتم  زنگ بزن مامانو راضی کن بیاد تا اینکه مامانم اومد تا رسید با زن عموم بحث کردن که چرا مارو دعوت نکردی. بخاطر دخترت باید دعوت میکردی ..بعد زنداداشم شروع کرد به مامانم کلی حرفای بد زد که تو باید بری  خونه ی پدرت .....بروبمیر .پیش همه این حرفارو زد ..حالا امشب دعوت کردن شام مامانم میگه نمیرم ..مامانم  اصلا کاری به کارش نداره .نمیدونم چرا اینجوری گفت .اوایل ازدواجش هم یه گندی زد با یه نفر دیگه دوست شد .میخواستن طلاقش بدن..که پدرش اومد گریه کرد .گذشت کردن .حالا زبونش ۴ متره بخاطر کاری که کرده اصلا خجالت نمی‌کشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چرا انقد اصرار داری بری؟😐طرف مامانتو سبک کرده ها

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

این ادم‌خودش بالفطره آژیر خطره حالام ک‌دختر عموته و داستان فامیل توی فامیل 

کاش بپذیریم بعضی‌ها بیشعور و بی‌فرهنگ هستند و ازشون قطع امید کنیم و رابطه نسازیم‌و گله نکنیم چون نمیفهمند 

وقتی دعوت نبودید لوزومی نداشت برید بدشم مادر شما بحث و شروع کرد درست نبود 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

اشتباه اولو تو کردی که اصرار بی جا کردی ، بعدم مادرت که گلایه کرد و در نهایت عروستون کلا نهایت بیشعوریشو رسوند 

این گلایه ها همیشه هست که چرا دعوت نکردین و اینا  میتونستن سرسری جواب بدن ورد بشن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خب مامانت ک دیگه امد عروسی یا کلا نمیرفتید هیچکدوم حالام ک رفتید دیگه جای گله نبود.فراموش میکردید.حالا ک دعوت کرده مادرت نره خودشو کوچیک نکنه.تا بیان ازش معذرت خواهی کنن.