2777
2789
عنوان

راه های رفع نوشخوار ذهنی

359 بازدید | 25 پست

خانوما .نوشخوار ذهنی یعنی یه فکرو انقدر تو ذهنت تکرار کنی تا مرز جنون.....من خیلی به اتفاقات بد این چندماه اخیر فکر میکنم .چه راهکارب دارید که فکرم ازاد شه رهاش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید فکر نکنی اول اینکه سخت نگیر گذشت کن ازاون موضوع ولی نمیتونی سختته واقعا رهاش کن ولی باخودت بگو یه روز یه جای غیرمستقیم باسیاست کارتو انجام بده درحق اون طرف موزیانه نه علنن.

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

من وقتی دارم ظرف میشورم این‌ حس بهم دست میده...وقتی آب خیلی داغ باشه بدتر میشم🤐اگ میتونی با آب خنک ظرف بشور فک کنم تاثیر داشته باشه و اینکه کتاب بخونم حالا ب هر موضوعی علاقه داری خیلی کمک میکنه و دیگ اینکه بنویس هرچی تو ذهنت بنویس بعدش پارچه کن بریز دور واقعا ذهنت خالی میشه.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
من وقتی دارم ظرف میشورم این‌ حس بهم دست میده...وقتی آب خیلی داغ باشه بدتر میشم🤐اگ میتونی با آب خنک ...

ارره امروز یه پادکست گوش کردم خیلی خالمو خوب کرد ‌همیشه فکرمیکردم کتابوپادکست چرته ولی ذهنمو‌اروم کرد .به محض اینکه تنهامیشم یا خونمون ساکت میشه فکرای دیووونه کننده میاد توسرم هروزوهروز تکراری......توپادکست روانشانس گفت مشکلتو‌بنویس و بعد پاره کن .انجام دادم خوب بود