2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 19 پست
خب چت رو نشون شوهرت دادی چی گفت ؟  فقط انکار کرد ؟ عجب ادمی

نه گفت منم میتونم به چندتا مرد پول بدم بگم اونا باهات هستن پس بی ابرو بازی در نیار.تازه شوهرم پسر عمومه و ازدواج هم خواست خودش بوده

مشکل بعضی زنها اینکه فک میکنن با گفتن و لو دادن و گرفتن مچ همه چی درست میشه

میدونم درست نمیشه عزیزم ولی کاری باهام کرده که دلم میخواد انتقام بگیرم و برم.من از خدامه طلاق بگیرم ولی طلاقم نمیده هیچ رقمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد قابل پیگیری نیست؟ یعنی شماره اون اقا رو سیو کنم بعد تو تلگرام پیام بدم؟ شمارم نمیفته؟ لطفا اگه ب ...

اگه آیدیشو داشته باشید به ایدیش پیام بدید نمیفته ولی فک کنم با شماره پیام بدید میفته حالا مطمئن نیستم بعد از حذف کاربری شمارت بمونه یا نه ، ولی گلم من یه راهیو‌پیشنهاد میکنم ، بنظرم برو موبایل فروشی ازشون بپرس که سیمکارت میخوای ازون نوعایی مه احتیاج به ثبت نام نیست اونا راهنماییت میکنن یکم سخت پیدا میشه ولی ارزششو داره 🥰

وقتي یادم‌میفته که همه چي دست خداست قلبم آروم میگیره🤍
اگه آیدیشو داشته باشید به ایدیش پیام بدید نمیفته ولی فک کنم با شماره پیام بدید میفته حالا مطمئن نیست ...

ممنون.شمارشو دارم از روی پیجش آخه باشگاه دارن مربی بدنسازه.ولی سیو کردم نام کاربری نداره تلگرامش.باید دنبال سیم کارت باشم

ممنون.شمارشو دارم از روی پیجش آخه باشگاه دارن مربی بدنسازه.ولی سیو کردم نام کاربری نداره تلگرامش.بای ...

انشالا مشکلت حل بشه گلم توکل کن به خدا❤️

وقتي یادم‌میفته که همه چي دست خداست قلبم آروم میگیره🤍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز