۹سال پیش اتفاقی چت و مکالمه شوهرم با زنی که متاهل بود رو دیدم ولی با اینکه همون موقع بهش نشون دادم انکار کرد،چند سال بعد اون زن تو باشگاه با من دوست شد و تقریبا بهم نزدیک بعد با خواست خدا فهمیدم که این همون زنه و باز به شوهرم گفتم،و اون زن رو به طور ناشناس تهدید کردم ولی فاید نداشت.شوهرم گفت تو متوهمی خوشی زده زیر دلت و هزار یک بد و بیراه.دست رو قران گذاشت و...الان چند روز پیش باز وقتی خواب بود گوشیش باز مونده بود عکسهای اون زن به اضافه یک زن دیگه متاهل که از فامیلای اون زنه و چت کوتاه زن متاهل دیگه دیدم.حالم خیلی بده.دوتا دختر دارم.بنظر شما به شوهر اون زن بگم؟ یا برم حضوری سراغ زنه هرزه یا ؟ چون نمیخوام شوهرم بفهمه من به شوهر اون گفتم چون وحشی میشه و شهر ما خیلی کوچیکه و من هم خانوادم فوت شده و کسی رو ندارم از لحاظ مراقبت از جونم و روانم پشت و پناهم.دلم میخواد شوهر اون زن بفهمه اونم دوتا بچه داره.چون اون زن تو حریم خصوصیم اومد و خیلی چیزها که اینجا جا نمیشه.راهی هست که به شوهرش بگم بصورت ناشناس؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.