2777
2789
عنوان

خیانت

309 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها

۹سال پیش اتفاقی چت و مکالمه شوهرم با زنی که متاهل بود رو دیدم ولی با اینکه همون موقع بهش نشون دادم انکار کرد،چند سال بعد اون زن تو باشگاه با من دوست شد و تقریبا بهم نزدیک بعد با خواست خدا فهمیدم که این همون زنه و باز به شوهرم گفتم،و اون زن رو به طور ناشناس تهدید کردم ولی فاید نداشت.شوهرم گفت تو متوهمی خوشی زده زیر دلت و هزار یک بد و بیراه.دست رو قران گذاشت و...الان چند روز پیش باز وقتی خواب بود گوشیش باز مونده بود عکسهای اون زن به اضافه یک زن دیگه متاهل که از فامیلای اون زنه و چت کوتاه زن متاهل دیگه دیدم.حالم خیلی بده.دوتا دختر دارم.بنظر شما به شوهر اون زن بگم؟ یا برم حضوری سراغ زنه هرزه یا ؟ چون نمیخوام شوهرم بفهمه من به شوهر اون گفتم چون وحشی میشه و شهر ما خیلی کوچیکه و من هم خانوادم فوت شده و کسی رو ندارم از لحاظ مراقبت از جونم و روانم پشت و پناهم.دلم میخواد شوهر اون زن بفهمه اونم دوتا بچه داره.چون اون زن تو حریم خصوصیم اومد و خیلی چیزها که اینجا جا نمیشه.راهی هست که به شوهرش بگم بصورت ناشناس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ ده بار هم بری و جلو اون زنارو بگیری فرقی ب حالت نداره شوهرت انترت میره دنبال یکی دیگه چون هرزگی از خودشه. مشکلو از ریشه حل کن 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم خیلی شرایطتت سخته خیلی

اما بگی خیلی بدمیشه روتون ب رو هم بازمیشه وشوهرت ازاین ب بعدخیانتم کنه علنی میکنه چون ترسی نداره ازشما بذاریه ترسی بمونه

رسواکردن موقعی که تصمیم داری جدابشی اگ شما نمیخاید جدابشی  نبایدبگید

این بهترین فکره . با تلگرام بفرست و بعدش دیلیت اکانت بزن 

بعد قابل پیگیری نیست؟ یعنی شماره اون اقا رو سیو کنم بعد تو تلگرام پیام بدم؟ شمارم نمیفته؟ لطفا اگه بلدی راهنماییم کن؟