2777
2789
عنوان

زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 62 پست

شوهرمنم ۳۶ سالشه و ۱۱ ساله ازدواج کردیم همچنان از مادرش شیر میخواد مث یه بچه که وابستگی داره به خونوادش

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این بنده خدا یه مشکل روحی از کودکیش داره...ریشه تو بچگیش هست،پدر و مادرش از هم جدا نشدن!؟ یا یکیشون ...

نه باهم هستن و هر دو زنده هستن.از خاطره کودکیش تو یکی از کامنت هام نوشتم. مهم اینه که زندگی من خراب شد.خانوادش هم که اعتقادی به حریم خصوصی ندارن

همش میخواستن خونه ما باشن و خودشونو بندازن. و به خاطر همین رفت و آمد خواستنشون باعث جدایی ما شدن. من نمیتونستم انقدر افراطی رفت و آمد کنم چون خودم هم زندگی دارم

طلاق بدترین چیز ممکن بود برای من دوساله که زخمیم زخمم خوب نشده 

اسی تو خودتم یحوری هستی همون کاربر لیلی 

اینهمه وابستگی بده برات 

وقتی انقدر تمایل به ازدواج داری یکیو قبول کن مثلا جداشده بچش با مادرشه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مشکل اعصاب و روان فقط تیمارستان ابن سینا از یه طرف وابستست از یه طرف صمیمی نمیشه،مغزم هنگ کرد

باور کن من تو این زندگی دق کردم چون انگار همه راه ها برام بسته بود. میگفت باید با خانوادم صمیمی بشی تا منم باهات یکی بشم. از طرفی نمیزاشت صمیمی بشم باهاشون با رفتارهای سمی. خانوادش هم حسووووود اصلا یه وضعی

جوری تربیتش کردن که به نفع خودشون باشه. باقالی پاک میکرد و جارو برقی میکشید و شوید خشک میکرد. زنانه بارش آوردن به خدا. اصلا شخصیت حامی نداشت 

اسی تو خودتم یحوری هستی همون کاربر لیلی  اینهمه وابستگی بده برات  وقتی انقدر تمایل به از ...

یعنی چی یکجوری هستی !!!

من سنمو نگم همه فکرمیکنن ۲۳تا۲۵م

جوونم

واقعا جوون بابد باشه

حالا اگرربالای چهل باشه وجوون پرنشاط

یکچیزی

ضمن اینکهبودن پارسال بچه بامادرش

ولی بدزد نخور.یگی هم امسال معرفی شد

سطح وهمچیش پایین

وفقط سنش ۳۲ سال بود

من ۳۷

انگلر فقط جونن

تازه بچه هم گفته بودن اول ندارخ

وبعد گفت حصانتش بامامانش هست

شوهرسابقم۱۱سال بزرگتر

اوایل خیلیخوبودبعدهم بهونه

کلاخیلی رمانیک مردعاشق پیشه

تواز شخصیتمن چیزی نمی دونی

سلام.. بامن ازدواج می کنین؟؟  بله اوکی پس می ریم زیر یه سقف ولی تو زندگی خودتو بکن من زندگی خ ...

واقعا دیوانه شدم از دستش. نامزد بودیم درد و دل میکرد ولی تا به هم رسیدیم تغییر کرد. گفت آخیش چقدر زندگی مشترک خوبه حس آزادی میکنم دارم شلنگ تخته میندازم😐چون خانوادش ولش نمیکردن مجردی

مثل هم خوابگاهی زندگی کردیم دو تا خط موازی بودیم 

گره نخوردیم چون نذاشت با هم صمیمی باشیم

و نتیجه این شد داریم جدا میشیم 

باور کن من تو این زندگی دق کردم چون انگار همه راه ها برام بسته بود. میگفت باید با خانوادم صمیمی بشی ...

😵گفتن مرد تو خونه کمک کنه نه تا این حد، تقصیر مامانشه این رفتارا 

پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران ❤️‍🔥👑
دقیقا همینطوره. مامانش بهم میگفت ببین چه پسری تربیت کردم برات😐

آخییی این خانواده ها نمیدونن چه ظلمی در حق بچه میکنن بعدم اگه بفهمن به روی خودشون نمیارن

پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران ❤️‍🔥👑
آخییی این خانواده ها نمیدونن چه ظلمی در حق بچه میکنن بعدم اگه بفهمن به روی خودشون نمیارن

متاسفانه همینطوره. خودشم متوجه نمیشه که خودشو از این حالت دربیاره.حتی زندگی ما حریم شخصی نداشت همه چیمون رو صاف میزاشت دست اونا و خاله زنکی داشت

یعنی چی یکجوری هستی !!! من سنمو نگم همه فکرمیکنن ۲۳تا۲۵م جوونم واقعا جوون بابد باشه حالا اگرربال ...

احلاقت خاصه با توجه به تاپیکات یکم مفرور باش وابسته نباش 

رها کن این فکرارو 

اینجوری بیشتر همه رو دفع میکنی ازخودت جذب نمیکنی 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗