2777
2789
عنوان

زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 62 پست
چهار سال. بچه نیاوردم تا وقتی درست بشه اما درست بشو نبود. الانم دارم ازش جدا میشم

ایشالله درست میشه قبل جدا شدن مشاوره برید

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره رفتیم گفت این آدم یک درصد هم نمیشه تغییرش داد یعنی مشاور هم ناامید بود

چه بد 

نمیدونم عزیزم ایشالله هرچی به صلاحه انجام بدی 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

این بنده خدا یه مشکل روحی از کودکیش داره...ریشه تو بچگیش هست،پدر و مادرش از هم جدا نشدن!؟ یا یکیشون فوت نکرده!؟

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
طلاق بدترین چیز ممکن بود برای من دوساله که زخمیم زخمم خوب نشده 

طلاق خیلی بده خیلی سخته ولی مجبور شدیم.علاوه بر مشکلات خودش حس مالکیت و حسادت خانوادش هم باعث به هم ریخته شدن هرچه سریع تر زندگیم شد. چون میخواستن هی بیان و برن و اصلل اعتقادی به حریم شخصی نداشتن

😂😂😂😂😂😂😂

❤😂😂