2777
2789
عنوان

زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 62 پست
چهار سال. بچه نیاوردم تا وقتی درست بشه اما درست بشو نبود. الانم دارم ازش جدا میشم

ایشالله درست میشه قبل جدا شدن مشاوره برید

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشاوره رفتیم گفت این آدم یک درصد هم نمیشه تغییرش داد یعنی مشاور هم ناامید بود

چه بد 

نمیدونم عزیزم ایشالله هرچی به صلاحه انجام بدی 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

این بنده خدا یه مشکل روحی از کودکیش داره...ریشه تو بچگیش هست،پدر و مادرش از هم جدا نشدن!؟ یا یکیشون فوت نکرده!؟

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
طلاق بدترین چیز ممکن بود برای من دوساله که زخمیم زخمم خوب نشده 

طلاق خیلی بده خیلی سخته ولی مجبور شدیم.علاوه بر مشکلات خودش حس مالکیت و حسادت خانوادش هم باعث به هم ریخته شدن هرچه سریع تر زندگیم شد. چون میخواستن هی بیان و برن و اصلل اعتقادی به حریم شخصی نداشتن

😂😂😂😂😂😂😂

❤😂😂