2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج معشوق

235 بازدید | 16 پست

سلام بچه های من بالا ۵ سال میشه قصد ازدواج با دختر دارم چند باری رفتم خواستگاری اما قبول نکردن و جدا از بحث معیار های به خاطر دخترشون قائلن و منم هنوز تا امروز نرفتم دنبال یک دختر دیگه بعضی وقت های اینقدر تو فکرم و زندگیم بی تمرکز داره میشه اون روزی ازدواج کنه یا نامزد کنه که می کنه من خدا نکرده سلامت روانم چطور میشه؟نمی دونم پ ن چکار کنم ۲۲ سال سن دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برید مشاوره تا راهنمایی بشید اگه شرایط مناسبی دارید و خانواده دختر راضی نیستند برای جلب رضایتشان تلاش کنید موفق باشید 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

داداش ۲۲سال برا ازدواج پسر خیلی زوده بعد شما از ۱۷ سالگی قصد ازدواج داشتی؟ خب طبیعیه ندن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وقتی چند بارخوستگاری کردی و جواب رد دادن بهتره فکرش رو از سرت بیرون کنی.تا میتونی ازش دور شو و سر خودت رو با کار و درس و ورزش و.... گرم کن.انشالله خدا یه دختر خوب سر راهت قرار میده که همدیگر رو دوست داشته باشید.

اگر واقعا راست بگی ...

مردددد به تو میگنننن ایول ...

منم همش ترس رل زدنش رو دارم 💔البته ما باهم بودیم دوسال و الان دوساله کات کردیم 🥺 ۲۳ سالمونه ...

اسییی تو پسری بهتر میتونی جوابمو بدی..

به نظرت با توجه به اینکه بعد از دوسال هنوز شمارمو داره و انفالوم نکرده و زود استوریامو سین میزنه  امکان داره الان با کسی تو رابطه باشه یا هنوز سینگله؟! به نظرت ممکنه برگرده؟!  یا هیچ  اینجا میگن کلا الکی شمارتو داره پسرا همشون همینن و حذف نمیکنن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خودت دختر داشته باشی به پسری با شرایط خودت دختر میدی؟الان ازدواح پول خونه ماشین میخواد کار داری ؟

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

22 سالته بالای 5 ساله دنبال ازدواجی؟!!

خیلی زود شروع نکردی؟

تو این سن هیجانات و احساسات اینجوری عادیه.اگه فعلا شرایط نداری ازدواج نکن اگه شرایط داری هم باز ازدواج نکن.بزار یکم پخته تر بشی.آخه خدایی هنوز خیلی کوچیکی برای اداره ی زندگی.بگرد و ببین و بیاموز بعد ان شالله چند سال دیگه برو دنبال ازدواج

مردددد ب تو میکنم یعنی چی

وای😂😂😂😂😂😂😂 میگنننن 

نوشته بودم کیبرد لعنتی اشتباهش کرده بود 

خوب که گفتییی زودی اصلاحش کردمممم😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
22 سالته بالای 5 ساله دنبال ازدواجی؟!! خیلی زود شروع نکردی؟ تو این سن هیجانات و احساسات اینجوری عا ...

این شامل همه ی همه نمیشه 

دوستممم عاشق یه پسری بود خیلی وقت همو میخواستن از بچگی وقتی دوستم ۱۸ سالش بود و پسره ۲۱ سالش بود عقد کردن الانم یه پسر کوچولو دارن خیلی راضی از زندگیش ...

ولی خب پسره از لحاظ مالی و کاری اوکی بود کلا پسر زرنگی بود