2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن پسرم

9568 بازدید | 15 پست

سلام قبلا هم تاپیک زدم پسرم ۱۹ ماهه شده ولی فقط بابا اب هاپو جیش بع بع می گه حتی کلماتی ک یادگرفته بود مث جیک جیک میومیو اینا رو نمی گه واقعا دلواپسم نمی دونم چکار کنم . تمرین می کنم کتاب می خونم ولی پسرم همکاری نمی کنه .مامانا لطفا بگید چکار کنم گفتار درمانی هم می گن دوسال به بعد . می خوام کمک کنید بهم پسرم تا دوسال راه بیفته 

نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍

برادر من هفت ماهه ب دنیا اومد حرف نمیزد همه هی میگفتن چرا حرف نمیزنه دیر شده و این حرفا ...حتی بهش میخاستن تخم کفتر بدن که بوی لجن میداد😑😑ولی کم کم خودش حرف زد نگران نباش موقعش ک بشه حرف میزنه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برات جالب باشه که

پسرم 19 ماهگی که شاید سه چهارتا کلمه میگفت 

خلاصه تا دوسالو نیمگی

فقط کلمه میگفت

بابا مامان آب الو دد موز سیب

یهو از دوسالو نیمگی به بعد عین بلبل شروع کرد به جمله گفتن

دهن منو شوهرم باز موند

من تو فکر بودم ببرمش گفتاردرمانی🤣

الان دوسالو 10 ماهشه 

خداروشکر دیگه اصلا غصه ای بابتش ندارم

اولا گفتاردرمانی هرسنی میپذیرن. دوماً اگه پسرت اشاره می‌کنه و اشاره حالیشه،ودستورپذیری داره اصلا نگ ...

اشاره پذیری داره عزیزم کلی از چیزها رو خودش انجام می ده حتی جیش می گه پوشک نمی گیرم از یکسال پی پی هم تو دسشویی می کنه

گفتار درمان دو تا زنگ زدم گفتن زیر دوسال نه

شاید برات جالب باشه که پسرم 19 ماهگی که شاید سه چهارتا کلمه میگفت  خلاصه تا دوسالو نیمگی فقط ...

خداروشکر انشالله پسر منم اینجوری باشه چون تو تنهایی خودش کتاب باز می کنه صدای حیوونا رو در میاره یا قبلا مامان اینا رو می گفت الان می گم بگو می گه ننننن

برادر من هفت ماهه ب دنیا اومد حرف نمیزد همه هی میگفتن چرا حرف نمیزنه دیر شده و این حرفا ...حتی بهش م ...

انشالله ک اینجوره کتابم زیاد می تونم فلش کارت نقاشی 

اخه همه می گن چرا همه چیز نمی گه 

ببین همه حرف مفت زیاد میزنن. یعنی یکار میکنن مادر از بچش فقط نگرانی داشته باشه لذت نبره.خودشون هزارتا مشکل دارن میان مشکل نداشته بقیه رو میتراشن براشون. پسرتون هیچ مشکلی نداره. مهم دستور پذیریه. مادرشوهر من دو روز سفر رفتیم بعد که اومدیم گفت بچت به حرف اومده؟؟ حالا بچه یساله. تو دو روز توقع جمله داشت. حالا خودش ۶۰ سالشه اکثر جمله هاش فعل نداره😁

پسر من ک خیلی دیر ب حرف افتاد چندتا کلمه میگفت ولی پسرفت میکرد من بردم گفتار درمانی ببین اول بت بگم ...

اینو خیلی موافقم

راستی اسی یادم رفت بگم

من 2 نیم سالگی پسرم  کلااا تلویزیون و موبایل و.. رو حذف کردم

بعد اون بود که پسرم عین بلبل شروع کرد به حرف زدن