2777
2789
عنوان

ته خط

195 بازدید | 26 پست

احساس تنهایی پوچی میکنم شوهرم خیلی اثرگذاشته روم،خیلی خودمو کشتم تا متوجه بشه من حساسم نیاز ب توجه دارم محبت دارم اونم فهمید درک کرد اما فقط ۱ماه نهایت ۵هفته یا ۱هفتع بعدش کارخودشو میکنه،واقعا احساس میکنم من نباشم حتی خوشحالم بشه شاید من از روی کمبود توجهش بعده ۱۰سال با ی پسر چت کردم البته با عذاب وجدان زیاد و شوهرم خبر داشت کلا یشب بود ک صبح شوهرم مچمو گرفت،حتی اون پسرم ب شوهرم گفت من بهش گیر دادم و گفت گناه داره بهش محبت کن زنتو درست نگهدار،خلاصه بعد اون ۱ساله شوهرم همش میگ اونو اون پسر اسب داش اسلحه داشت خلاف بود فیلمشو نشون داد بهم از اون موقع ک دیده همش ب مسخره اینارو میگه بهم میخنده،مثلا بگم یچیزمیخوام میگ اون برات فراهم میکنه حتی بهترشو میخنده،واقعا داغونم ۲تا بچه دارم،وگرنه خودمو میکشتم ،حس میکنم اخر دنیا یعنی الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم روی خودت کار کن. جوری قوی شو و جوری پیشرفت کن که شوهرت به گرد پات نرسه. مشکلت کم بودن اعتماد ب ...

من تو خونه اسیرم چطوری پیشرفت کنم حتی خونه مامانمم برم باید بهش بگم مامانمم بهش حق میده حتی خانوادم 

من اگه شوهرم بفمه ک باکسی چت کردم میکشه منو، چه برسه ک چتام وببینه😳ودر اخراینکه ازنظر من خیانت هیچ توجیحی نداره، حالا یکی میگه کمبود محبت داشتم رفتم یکی میگه بی پولی کشیدم ورفتم خیانت کردم ولی کاره درستی نیس مخصوصا زنی ک شوهرداشته باشه ومردی ک زن داشته باشه

چی میخاستیم وچی شد😔❤️‍🩹زن_زندگی_آزادی🤍خدایااا..... 
بهزیستی برای جی

تلفن مال بهزیستیه منظورم اینه که مال جای معتبریه کلاهبردار نیستن اگه زنگ بزنی مشاوره رایگان میدن تلفنی 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
شوهرمنم کتکم زد دیگ جزییاتو نگفتم

خب عزیزم به نظر خودت کارت اشتباه نبوده؟؟ من نمیخام سرزنشت کنم ولی خب طرز فکر شوهرت ونسبت به خودت عوض کردی حق بده بهش ک بهت گیر بده یا باکنایه حرف بزنه باهات،حالا باید قلق زندگیتو یاد بگیری ودل شوهرت وبدست بیاری، یا هم ک دراخرین مرحله اگه خاستی جداشو که من اصلا این کارو پیشنهادنمیکنم، بازم صلاح مملکت خویش راخسروان دانند

چی میخاستیم وچی شد😔❤️‍🩹زن_زندگی_آزادی🤍خدایااا.....