2777
2789
عنوان

نفقه

4417 بازدید | 37 پست

بچه ها نفقه ماهی یه تومن زدن شوهرم ۶ماهه بیرونم کرده کارشناس  ماهی ۱تومن زده خیلی کمه نه؟؟؟شوهرم کارمنده ماهی۷تومن و شفل ازاد داره ماهی ۷۰میلیون کارمندیو بخاطر اعتبارش نگه داشته !!!  الان مهلت اعتراض برام زده دادگاه اصلا اصلا تواین شش ماه و کل زندگیمون هزار تومنم به کارتم نزده تاحالا 😭😭😭 ای خدا من چکار کنم اخه یه تومن ماهی پول اجاره یه اتاق هم نیس چ برسه خورد خوراک ،چ کار کنم ک بیشتر کنن؟؟؟؟

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین نفقه ب سطح رفاهی زندگی زن بستگی داره...کحا زندگی میکنی

ن اصلا ب این چیزا نیس ما تهرانیم ، خودمم فوق دیپلم معماری دارم برای لیسانس میخونم و خانواده م معلم هستن و پدرم سپاهیه اما خب فقط فقط ب درامد مرد ربط داره 🥲🥲🥲

ن اصلا ب این چیزا نیس ما تهرانیم ، خودمم فوق دیپلم معماری دارم برای لیسانس میخونم و خانواد ...

من‌خودم شغلم ازاد بود...رفتم شورا برا نفقه....گفتن از ۵۰۰هزار تا یک‌تومن 

منم فک‌میکردم هنور میشه برکشت ب زندگی گفتم هرچی خودشون گفتن اونم گفت ی تومن گفتم یک و سیصد بزن 

زنم‌گفت چیزی ک‌حقمه میخام 

گفتم حقت ۵۰۰تومنه...درحالی ک من گردشم حسابم با کارت داداشم بود...همون‌یک تومن قبول کردم...نفقه یعنی امرار معاش در حد عرف جامعه برای زن که ب مقام زن‌توهین‌نشه

من‌خودم شغلم ازاد بود...رفتم شورا برا نفقه....گفتن از ۵۰۰هزار تا یک‌تومن  منم فک‌میکردم هنور م ...

اخه یه تومن میشه خرج یک ماه؟؟؟ تازه زنی ک بچه شیر میده ،انصافه؟؟؟اونم تو تهران

من‌خودم شغلم ازاد بود...رفتم شورا برا نفقه....گفتن از ۵۰۰هزار تا یک‌تومن  منم فک‌میکردم هنور م ...

ببخشید شغل آزاد شما چیه؟

درآمدتون در چه حدودایی هست؟

واسه همسرم میپرسم دوس دارم شغل آزاد داشته باشه

خب چرا بیرونت کرده؟ میخوای طلاق بگیری

خیانت کرده منم معترض بودم ب کاراس،گفت یا بمون یا هری ! یا میسازی دم نمیزنی یا گمشو بیرون