2777
2789
عنوان

نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 37 پست
ببخشید شغل آزاد شما چیه؟ درآمدتون در چه حدودایی هست؟ واسه همسرم میپرسم دوس دارم شغل آزاد داشته باش ...

من لیسانس تکنولوژی برق قدرت....ولی تو شاخصه رشته‌ خودم کار نمیکنم...زمین کشاورزی ۳۰هکتار داریم خوزستان اونجا مشغولم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌خودم شغلم ازاد بود...رفتم شورا برا نفقه....گفتن از ۵۰۰هزار تا یک‌تومن  منم فک‌میکردم هنور م ...

الان یه تومن بنظرت توهین نیس؟یه ماه مگه میشه با یه تومن زندگی کرد؟  فقط خرج خورد وخوراک ساده میشه مگه زن نمیخواد بپوشه و بگرده..یهو مریض شد فقط ویزیت باید 150بده به غیر پول دارو..

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
میتونی ثابت کنی؟؟ اگه بتونی خیانتشو ثابت کنی دادگاه بهت حق طلاق با گرفتن مهریه میده

طلاق ک خودش داره میده ،مهریه هم قسطی ،ن نمیتونم 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
ی‌چیزایی بهش مثلا میگن قانون‌و‌این‌همون‌قانونه

بعنوان مرد که همسرشو طلاق داده و‌نفقه یه تومن میده راضی هستی از این قانون ؟میشه ادم یه انسان تو این گرونی با یه تومن سر کنه؟ یه تومن یعنی یه هزار هیچی نمیاره نمی ارزه،،، خانمت با شما زندکی میکرد ماهانه چقد خرجش بود؟

بعنوان مرد که همسرشو طلاق داده و‌نفقه یه تومن میده راضی هستی از این قانون ؟میشه ادم یه انسان تو این ...

وای خدا ب نظرت من چجوری قاضیو راضی کنن دوروز دیگه باید برم

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
بعنوان مرد که همسرشو طلاق داده و‌نفقه یه تومن میده راضی هستی از این قانون ؟میشه ادم یه انسان تو این ...

دخی شرایط منو ندیدی...من امروز جهیزیه با زنم گرفتم روز بعد زنگ زدم بهش جواب نداد...ی هفته بعد ب باباش میگم خونه‌میخام‌بگیرم دخترت جواب تماسو دو روزه نمیده....میگ ما ب توافق رسیدیم‌ک‌دخترمون طلاق بدیم...پ اونی ک عقدش تا طلاق ۴ماه طول کشید...مریضیش چی بود تو نامزدی ک ۳سال طول کشید بهم‌نزد؟؟؟که‌من اخرش ۲۳۷میلیون باید مهریه و‌نفقه بدمش...حالا بماند تو‌نامزدی از شهرستان اومد تهران‌برای اموزش میکاپ و کاشت ناخن‌به هزینه من....و برای ارشدبه دانشگاه‌غیر انتفاعی بره ب هزینه من...اخر سر بگه طلاق....چرا تو ۳سال نامزدی و چندین سال رابطه دوستیمون ب این‌نتیجه نرسید ک جدا شه؟باید وقتی ک‌از نظر قانونی بهش مال تعلق بگیره‌طلاق بگیرع؟

میتونی ثابت کنی؟؟ اگه بتونی خیانتشو ثابت کنی دادگاه بهت حق طلاق با گرفتن مهریه میده

متاسفانه تا اونجایی ک من میدونم خیانت فقط رابطه ج....هست ک باید ۴ تا مرد شاهد با خودشون ببرن

متاسفانه تا اونجایی ک من میدونم خیانت فقط رابطه ج....هست ک باید ۴ تا مرد شاهد با خودشون ببرن

در صورت حتی صیغه  بدون احازه همسر دادگاه حق طلاق با گرفتن مهریه میده . ولی در صورتیکه رابطه جنسی رو از روی پیامکایی که بهمدیگه دادن واضح به دادگاه اثبات بشه باهم رابطه نامشروع داشتن شلاق داره

من شنیدم فقط عقد رو باید اجازه بگیره نه صیغه عزیزم اخه برا یکی از فامیلامون همین مشکل پیش اومد ک مو ...

نه توی گوگل هم جستجو کنی میاره متاسفانه خانوما چون از حق و حقوقشون اطلاع ندارن حقوقشون پایمال میشه .

احتمالا برا ایشون صیغه نامه نبوده و رابطه نامشروع بوده که باید ثابت میکرد رابطه جنسی داشته 

دخی شرایط منو ندیدی...من امروز جهیزیه با زنم گرفتم روز بعد زنگ زدم بهش جواب نداد...ی هفته بعد ب بابا ...

این دیگه زن زندگی نیس خوب شد ازش خلاص شدین،،خونوادش دیدن درس خونده کنارش یه حرفه ایی یاد گرفته یه مهریه ایی بهش تعلق میگیره حیفه ازدواج کنه بره‌ حداقل بزار ازمالش استفاده کنیم  خاک توسر پدری که بدون هیچ‌مشکلی میگه به توافق رسیدیم طلاقشوبگیریم..اون خیلی زیرکانه و باسیاست به هدفش رسید ولی شما چرا این همه مدت به نقشه شومش توجه نکردی 

سلام .برادر من ی پسر 22ساله اس هفت ماه عقد بود.الان توی اسنپ کار میکنه هی چ شغل و درآمد دیگه ای نداره.بعد قرار دادگاه داره برای نفقه ممکنه ازش چیزی بگیرن..چون عدم تمکین زده و زنش هیچ تمکینی هم نکرده..الان باید برادر من نفقه ای بده؟؟