2777
2789
عنوان

راه حل برای درد گردن بگید خواهشا

484 بازدید | 7 پست

فک کنم بد خوابیدم از صبح پا شدم گردنم درد میکنه نمیتونم سرمو بچرخونم و خم کنم سمت چپ بدنم درد شدیدی میگیره قسمت خاصی اش رو نمیشه بگم درد میکنه چون تا زمانی ک  به همون سمت نچرخونم درد و حس نمی‌کنم و دست هم بزنم به گردنم قسمت خاصیش و نمیتونم بگم از رگاشه 

چیکار کنم زود خوب شهههه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از همتون❣

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link