2777
2789
عنوان

مامان مبگ طلاق بگبر

240 بازدید | 9 پست

سلام 

راهنمایی کنید 

من ترک هستیم تو فامیل ازاد هستبم ...

من مجرد بودم مادرم جلوی دوستام ابروم برد هعععی خواستگار خواستگار میکرد ...

روزی ک شوهرمم مبخواست بیاد بازور منو کشوندخونه ک خواستگار میاد کاری کرد قطع رابطه کنم باهمه دوستام ..

بعد سر مهریه اوکی نشدن ب من گفتن منم گفتم ردشون کن نمیخوام 

ولی نکرد 

همه چی تموم شد قرار گداشتن خانواده ان زدن زیرش بخاطر اینک راجب مادرش یچیزایی شنیدن من وابسته شدم عقد کردم هععی گفتم پول بده برم حرفه یاد بگیرم گواهینانه بگیرم میگفت ب من چ 

منو مثل بیوه ها حانواده ام ردم کردن نه جشنی نه چیزی فقط ۵۰ تومن جهاز پول دادن با دلار ۲۴ تومن مثل انسان اولیه زندگی میکنم

گذشت شوهرم خوشتب خوش چهره از من سرتره از اوناس ک میریم بیرون میخوان تورش کنن

بگذریم مادرش از اوناس با هیچکی رفت اومد نداره خوب تربیت نکرده با هیچکی جور نیستن پسرشم اونجوریه

برادر من فوت شده میومد سک سک میکرد میرفت هرچی میگفتم سلام نمبداد اهمیت نمیداد تخس بازی در میورد اینم بگم فارس همه ام گفتن این دامادت ب پدرم ب درد نمیخوره داماد بزرگت عین پسرته چون صفر تا صد انجام داد

حانواد شم فرق گداشتن برام هیچی برای من رسم نبود بااینک ۲ سال از پسرش بزرگتره اون عروسش ۳ روز بعد محضر یلدایی عیدی حنابندون جهاز برون همه چی ب عهده گرفتن من گفتم دوتا پسرشما دارین گفت نه اون اخری براش میگیرم 

الان مامانم میگ طلاق بگیر بیا (خونه شون ارثیه)اینده ایی نداری حمایت میکنیمت بیا جداشو الان بهانه داری ب مردم بگیم  

ازاد نیستم زیاد، دست و دلباز هست تند عصبی و عین حال مهربون ام هست واینک لجباز زیر بار زور نمیره کمبود محبت توجه داره راهنمایی کنید

نگید 

خب الان به خاطرپول میخای جداشی؟چراخودت نظرینداری مگه عروسک خیمه‌شب بازی هسی یبارمادرت میگه عروسی کن یروزمیگه طلاق بگیر اگه دوسش داری بابقیه قطع ارتباط گن

چه ربطی به ارث داره بابامون با ارث خونه خریدن حقوق ببین اخلاق ببین می تونی می خوایش بعدا تصمیم بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور ازمامیخوای برای یه زندگی باچند خط توصیف تصمیم بگیریم ؟؟؟

شما خودت باید سبک سنگین کنی ببینی چه ویژگیایی برات مهمه و همسرت داره ویژگیای منفیشو میتونی بخاطره خوبیاش نادیده بگیری؟؟؟ 

مطمئنی مامانت حمایتت میکنه ؟؟؟ جنبه های منفی بعد طلاق رو ددنظر گرفتی ؟؟؟

بااگاهی تصمبم بگیر  

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته

دلیل طلاق از این مهمتر نبود ؟به نظرم دیگه مامانت به اندازه کافی به جات تصمیم گرفته ،یکم جنم داشته باش 

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد