2777
2789

خانم ها من باردارم هشت ماهمه 

دانشگاه م دو ساعت فاصله داره 

امروز سرما خوردم اصلا حال ندارم پاهام خیلی درد میکنه 

یه ارائه مهمم دارم

ترم آخر ارشد هستم

نمیدونم برم یا نه

باید ۶ صبح راه بیفتم و در بهترین حالت ساعت یک میرسم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم برو ،شما ک ماشاالله اخراشم هستی ،برو ک راحت شی منم باردارم و سختمه و اینسری هم ک سرماخوردم و ...

من مشکلم مسیر هست 

خیلی دوره با مترو و اتوبوس میرم

اسنپ هزینه ش خیلی زیاد میشه

عزیزم به حال خودت نگاه کن اگر میتونی برو که خیالت دیگه راحت باش. اگر نه با استادت صحبت کن شرایطتو تو ...

اخه قبلا هم سرما خوردم دیگه روم نمیشه پیام بدم 

البته من جزو یه گروه سه نفره ام 

ارائه با من نیست

ببخشید چرا مخالف درس خوندن بعد از ازدواج هستید؟ مگه چی میشه؟

هرکس یه عقیده داره

من بعد نامزدی گنکور دادم سرکار رفتم درس خوندم گواهینامه گرفتم  الانم باردارم  زندگیمم کامل در جریان و گرمه اهمیت ندید

نه کلاس ها حضوریه  من جزو یه گروه س نفره ام  قرار هم هست یه آزمایش مهم انجام شه

خب اون دونفر آزمایش انجام بدن نمیشه؟ شما ارائه تو مجازی بدی؟ بازم با هم گروهیات و استادت صحبت کن حتما درکت میکنن

ببخشید چرا مخالف درس خوندن بعد از ازدواج هستید؟ مگه چی میشه؟

سختی زیاد داره. حالامتاهلی به کنار به نظر خودتون درسته زن ۸ماهه با شکم گنده سنگین پر ورم ۶صبح روز سرد پاییزی با کلی مشکلات بارداری سرماخوردگی از یه طرف دو ساعت بکوبه بره دانشگاه

سختی زیاد داره. حالامتاهلی به کنار به نظر خودتون درسته زن ۸ماهه با شکم گنده سنگین پر ورم ۶صبح روز سر ...

من الان درمورد بارداری صحبتی نکردم که. فقط متاهلی رو‌ پرسیدم. 

چون خودمم بعد ازدواج درسمو خوندم، خیلی هم خوب و راحت تر از قبل. به زندگیمم رسیدم

حَسبی الله💫🍃