_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم...💯 | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 66 پست سلاام؛حسش بهم؟ بیوش برا منه؟ پیام میده اگه آره کی...؟ممنون میشم پاسخ بدی💚💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/13 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiaaaaaara عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6 تبریک بگو ب طور ناشناس بعد خودش میفهمه تویی... این برام بد میشه یا خوشحال میشه و میمونه؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 حست راجب همسر ایندم چیه دوسم دارع؟شغل واخلاقش چیه؟ آشناییتون از طریق معرف هستش و بعد عاشق هم میشین و ازدواجتون عاشقانسشغل آزادموقعیت اجتماعی و درامدش هم خوبه... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 مرسی فدات شم یعنی تموم مشکلام تا سه ماه دیگه حل میشن😭😭😭😭😭😭 یعنی باهاش تو رابطه نمیرم؟ ب حسم دیر اتفاق میفته... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
خوشهیکل عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 1003 آشناییتون از طریق معرف هستش و بعد عاشق هم میشین و ازدواجتون عاشقانس شغل آزاد موقعیت اجتماعی و درام ... بهم وفا دارهیا چشم پاکه؟چند مورد از اخلاقش رو میگی مثلا اینقد دوسم داره که جلو خانوادش ازم حمایت کنه؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 بهم وفا دارهیا چشم پاکه؟ چند مورد از اخلاقش رو میگی مثلا اینقد دوسم داره که جلو خانوادش ازم حمایت ک ... بله پسر سخت کوشیه و وفادارمستقله و زیاد ب خانوادش تکیه نمیکنه(پدر و مادرش) مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
خوشهیکل عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 1003 بله پسر سخت کوشیه و وفادار مستقله و زیاد ب خانوادش تکیه نمیکنه(پدر و مادرش) خدااز دهنت بشنوهدست و دل بازه؟کی و کجا اشنا میشیم اشناست؟
zeinab۱۹۹۹ عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2945 عزیزم سوال دارم جواب میدی؟با ی نفر کات کردم ول کنم نیست ب نظرت کی میره دنبال زندگیش؟
zaddy_zayn عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1857 سلام ببخشید مزاحم میشم یه جا تگت کرده بودن گفتن خیلی دقیق پیش بینی میکنی ممنون میشم در مورد من چیزی حس میکنی بگی💓 Treat people with KINDNESS
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 سلام ببخشید مزاحم میشم یه جا تگت کرده بودن گفتن خیلی دقیق پیش بینی میکنی ممنون میشم در مورد من چیزی ... فرد جدی و با اراده ای هستیمطالعه رو دوس داریمغروری و زود احساساتی نمیشهدیدگاهت نسبت ب زندگی با بقیه متفاوتهدر مورد راز هات زیاد با کسی حرف نمیزنی مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
zaddy_zayn عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1857 فرد جدی و با اراده ای هستی مطالعه رو دوس داری مغروری و زود احساساتی نمیشه دیدگاهت نسبت ب زندگی با ... وای واقعا درست بود مرسییی😂💓 میشه بگی ایا تو دانشگاه کسی ازم خوشش میاد یا نه؟اصلا با کسی رابطه عاشقانه برقرار میکنم؟ Treat people with KINDNESS
destory عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4437 فرد جدی و با اراده ای هستی مطالعه رو دوس داری مغروری و زود احساساتی نمیشه دیدگاهت نسبت ب زندگی با ... از من چی حس میکنی؟؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 وای واقعا درست بود مرسییی😂💓 میشه بگی ایا تو دانشگاه کسی ازم خوشش میاد یا نه؟اصلا با کسی رابطه عاشق ... یکی روت کراشه ولی بخاطر غرورت ازت میترسه ک لو بده... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 از من چی حس میکنی؟؟ زود رنج و احساساتیگاهی با احساسات تصمیم میگیریب آینده امید داریمهربون و خوش برخوردی اکثرا جذبت میشنفرد رویا پردازی هستی... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
destory عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4437 زود رنج و احساساتی گاهی با احساسات تصمیم میگیری ب آینده امید داری مهربون و خوش برخوردی&nbs ... از شخص تو ذهنمه چی حس میگیری!؟ چجور پسری و خانواده ای هست و حسش به من