2777
2789
عنوان

حس ششم...💯

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 66 پست
زود رنج و احساساتی گاهی با  احساسات تصمیم‌ میگیری ب آینده امید داری مهربون و خوش برخوردی&nbs ...

عزیزم میتونی حست رو راجب ویژگی های من و زمان ازدواجم و ویژگی های همسر آینده ام بگی برات عوضش صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شخص تو ذهنمه چی حس میگیری!؟ چجور پسری و خانواده ای هست و حسش به من

خوش قلبه

لاشی نیست...

خانواده داره 

مادرشو خیلی دوس داره

از حست خبر نداره حس میکنم پسر سر ب زیری باشه...

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
خوش قلبه لاشی نیست... خانواده داره  مادرشو خیلی دوس داره از حست خبر نداره حس میکنم پسر سر ب ...

ما از هم دور شدیم خیلی 

بنظرت بهم وفاداره بوده یا هست هنوز!؟ حس الانش به من!؟ تصمیم اش به رابطه امون

عزیزم میتونی حست رو راجب ویژگی های من و زمان ازدواجم و ویژگی های همسر آینده ام بگی برات عوضش صلوات م ...

سنت ۲۲ ب بالاس

حس میکنی فرد مورد نظرت ک کامل باشه هنوز پیدا نشده...

خانواده دوسته اما ابراز احساساتش کمه

شغل اداری داره

قدشم‌متوسطه...

ما از هم دور شدیم خیلی  بنظرت بهم وفاداره بوده یا هست هنوز!؟ حس الانش به من!؟ تصمیم اش به رابط ...

با کسی نیست

حس داره ولی زیاد بهت فکر نمیکنه

سنت ۲۲ ب بالاس حس میکنی فرد مورد نظرت ک کامل باشه هنوز پیدا نشده... خانواده دوسته اما ابراز احساسا ...

میشه در مورد منم بگی عاشق کسی میشم یا نه؟ویژگی هاشو بگی

Treat people with KINDNESS 
با کسی نیست حس داره ولی زیاد بهت فکر نمیکنه

من مغرورم یا مهربون؟

ازدواجم چن سال دیگس؟حست میگه اونه ؟؟

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
فرد جدی و با اراده ای هستی مطالعه رو دوس داری مغروری و زود احساساتی نمیشه دیدگاهت نسبت ب زندگی با ...

منم میگی 

خصوصیاتم؟ 

به هدفم میرسم؟ 

شخص مورد نظرم دوسم داره؟ میدونه بهش حس دارم؟ 

۳ ماه فرد عجولی هستی صبر داشته باش... دوست داره ولی دیر ابزار میکنه  مغروره مث خودش باش....

میگم نمیشه جواب چند تا از سوال های من رو هم بدی؟

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر