2777
2789

؟؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ماه پیش یه زمین به نامم کرد و محضری رفتم نوشتم نصف مهریمو گرفتم ...خودش معتقده باید مهریه رو ...

پس از اون شوهرا جنتلمن داری.. من خیال کردم خودت مطالبه کردی... اره اینجوری هست داماد ماهم خونه به نام خواهرم زد گفت مهریه ولی اصلا دیگه نرفتن محضر فقط زبونی گفت... خواهرمم گفت فدای تخم چشات😂😂😂😂

شوهر من ماه پیش یه زمین به نامم کرد و محضری رفتم نوشتم نصف مهریمو گرفتم ...خودش معتقده باید مهریه رو ...

عجب مرد فهمیده ای داری

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من شوهرم حساب کتاب کرد نصف مهریم شد معادل سه دونگ خونه و ماشینمون... اینا را زد به نامم گفت نصف دیگشم پول اومد تو دستش میده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
پس از اون شوهرا جنتلمن داری.. من خیال کردم خودت مطالبه کردی... اره اینجوری هست داماد ماهم خونه به نا ...

شوهر من وکیله عمرا اگر محضری نمیگرفت 🤣🤣🤣از صفر تا صد رو قانونی کرده و نوشته ...داماد شما جنتلمنه😉شوهر من حواس جمعه متاسفانه🤣اما روراسته حداقل باور داره مهر رو باید داد بازم شکر 😅

من شوهرم حساب کتاب کرد نصف مهریم شد معادل سه دونگ خونه و ماشینمون... اینا را زد به نامم گفت نصف دیگش ...

چه خوب

همسر من میگه هر وقت خواستی مهریه ات میدم 

😁بگو بده

مامانم مهریه‌شو گرفته هنوزم دارن زندگی میکنن 

میشه بدونم چقد بوده مهرشون