2777
2789
عنوان

مادر خل چلم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست
از وقتی فشارش رفت بالا دیگ کاریش ندازم فقط الان گفتم پول بده غذا بخرم کفت چقد غذا بیرون میخوری چقد خ ...

یا خدا دختر نکن اینطور هم اونا گناه دارن هم خدایی نکرده فردا این حرفا دامن گیر زندگیت نشه

عقده نه اغده بعدم شک نکن اونقدرا سالم هستم که مثل تورو بشناسم هممون پدرای سخت گیر داریم ولی نمیایم ز ...

من دانشجو بودم بزور اوردم شهر خودم با انتقالی بعد ک خواستم برگردم دانشکاه شهر خودم نمیزاشت منم قرص خوردم داشتم میمردم ک همشو اوردم بالا تو کل نوجونی ن کسی اومد خونمون ن جای رفتیم بخاطر اخلاقهای بابام من خیلی تنهایی کشیدم.همیشه خدا نمیزاشت تو جمع حرف بزنم هرچی گفتم ایراد گرفت نمیزاشت راحت دوست رفیقی داشته باشم 

باش حرف میزنم بزور جواب میده فکرش جاهای دیگس 

اهمیتی نمیده دیگ ی اتفاقهای افتاد ک الان دیگ ب حرفش گوش نمیذم زندگیمو میکنم اما ازشون بدم میاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی فشارش رفت بالا دیگ کاریش ندازم فقط الان گفتم پول بده غذا بخرم کفت چقد غذا بیرون میخوری چقد خ ...

من مطمئنم تو زیر ۲۰ سال هستی

امکان نداره یه آدم بالغ این رفتارا رو داشته باشه،ولی حتی اگر سنت هم کمه و داری سر پول غذای بیرون خون به جیگر مامان بابات میکنی ....

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد
من مطمئنم تو زیر ۲۰ سال هستی امکان نداره یه آدم بالغ این رفتارا رو داشته باشه،ولی حتی اگر سنت هم کم ...

سر پول چیه اون اصلا مشکلش. غذا بیزون نبود گفت چرا هرج میکنی

بعدم من براتون توضیح دادم چرا باشون بدم تازع ی قسمت کوتاه از بدیهاشون هست حالا میخوای بگی من مشکل دارم و اصرلرت اینه خب اوکی🤣

من درکت میکنم .اما خب من ۳۰ سالمه  ازدواج نکردم چون بابامو دیدم اخلاقش اینجوریع بدرد نمیخوره خرج نمیکنه آینده ما براش مهم نیست الان دوساله باهاش حرف نمیزنم کاریشم ندارم کسی جز خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه یه دندون درد داشتم هیچ وقت اهمیت نمیداد من چقدر درد میکشم ۸ سال درد دندون داشتم اخرش رفتم سرکار چون پوسید تو این مدت کشیدمش یه سری ها پدراشون خوبن نمیتونن شرایط مارو درک کنن اما به جای گیر دادن سکوت کن و سعی کن یه کار مناسب پیدا کنی برا خودت چون حرف زدن با این جور ادما حالا تو هر جایگاهی بی فایدس به مامانمم میگفتم دندونم درد میکنه فقط میگفت عه نهایتا میگفت فلان قرصو بخور این جور پدر و مادرا نمیدونم برا چی بچه میارن .مامانم زحمت کشیده اما اصلا درک نمیکنه خودش اخه با بابام کنار اومده حتی یه بارم دندونپزشکی نرفته .من واقعا نمیتونم اینجور مردا رو تحمل کنم حالا پدر باشه یا هرکی .بابام که اصلا بدرد نمیخوره .چن بار دعوای لفظی داشتیم اما دیگه قیدشو زدم ولی انقدر بی درک هست که حد ندارع اونایی که شرایط مارو دارن میفهمن ما چی میگیم پدری که سر غذا دادن به سگ سر بستن شیر آب سر غذا درست کردن سر جارو زدن سر بیرون بیرون رفتن دعوا میفته و اینکه خرجم نمیکنه بهش پدر میگن ؟

مادرمم همیشه از بابام دفاع میکنه و اصلا اونو مقصر نمیدونه  همش به ما میگع مگه چیه اشکال نداره .😑حتی بابام بهداشتو رعایت نمیکنه و اوههههه کلی چیزای دیگه که باید براش یه کتاب نوشت