2821
2789
عنوان

مادر خل چلم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 38 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سنم کم نیس خیلی اذیتم کردن 

هر چقدرم اذیت کرده باشن بازم نمیشه در مورد مادر اینجوری گفت 

اینو از من بشنو که ۲ سال حسرت یه بار شنیدن صدای مادرم رو دارم...

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد
تازه الانم بش گفتم تیمارستانی چون این خانواده هیچی جز مریضی بم ندادن

مریض بودن رو خوب اومدی قطعا مریضی اعضاب وروان داری ان شالله خدا یه بچه عین خودت نصیبت کنه که بفهمی مادرت چی میکشه ان شالله اون بنده خدام از دست ناراحتیایی براش درست میکنی راحت شه

طفلك مادرت... بچه زاييده يا دشمن؟! چه دوره بدى شده!

دوره بدی نشده هرکی برا بچش وقت بزاره محبت کنه دوسش داشته باشع جواب میگیره جز این از ی بچه اغده ای انتظازی چز این نیس اغده توجه دیده شدن محبت دیذن دوست داشته شدن ب همه مراحل زندگیم فک میکنم بابام زهرمارم کرده

دوره بدی نشده هرکی برا بچش وقت بزاره محبت کنه دوسش داشته باشع جواب میگیره جز این از ی بچه اغده ای ان ...

چند سالته؟

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد
هر چقدرم اذیت کرده باشن بازم نمیشه در مورد مادر اینجوری گفت  اینو از من بشنو که ۲ سال حسرت یه ...

من خیلی سختی کشیدم تو زنذگیم از بچگی تا الان فک کن ی بجه بیاری اما بش اهمیت ندی بزاش وقت نزاری همش بخوابی تو فکر راحتی خودت باشی 

دوره بدی نشده هرکی برا بچش وقت بزاره محبت کنه دوسش داشته باشع جواب میگیره جز این از ی بچه اغده ای ان ...

عقده نه اغده بعدم شک نکن اونقدرا سالم هستم که مثل تورو بشناسم هممون پدرای سخت گیر داریم ولی نمیایم زندگی رو به مادرمون زهر کنیم شاید حتی مقصرهم باشن ولی احترام وشعور داریم یکم رو

لابد به حرف مادرتم گوش نمیده.گناه داره اذیتش نکن

از وقتی فشارش رفت بالا دیگ کاریش ندازم فقط الان گفتم پول بده غذا بخرم کفت چقد غذا بیرون میخوری چقد خرج میکنی بابات میک خ خرج میکنی منم گفتم شوهرت گوه خورد میگ من خرج میکنم اونم یهو کلی فخش داد منم بش گفتم تیمارستانی