2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 78 پست
ادم حس ابزاری بش دست میده فک میکنه فقط برا نیاز جنسی میخوادش طرفش اونوقت من نه ک میگم میگه تو از همو ...

وااای که چقد مثه منی بخدا منم دقیقا اینجوریم چند باری خواستم ازش جداشم  ولی دلم نمیاد خیلی بده بخدا خیلی ادم تو دو راهی میمونه تو چند سالته عزیزم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی ها تو همین سایت میگفتن که اونی که بخوادت جلوی هوس و شهوتشو میگیره، منم نگرانی های اسی رو‌ د ...

اون مال دوران دوستیع 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
و واقعا مردها نمیتونن تحمل کنن من تو چت راحته ولی حضوری نه بعد حالشو دیدم چجوری میشه اصلا انگار مست ...

جدی نمیتونن یعنی؟ آخه من خودمو میبینم میتونم برای همین باورش نمیکنم ، حضوری چجوری میشن؟؟وای منم میترسم 

وااای که چقد مثه منی بخدا منم دقیقا اینجوریم چند باری خواستم ازش جداشم  ولی دلم نمیاد خیلی بده ...

ببین من از خیلی ها پرسیدم تو دوره نامزدی همین بودن خواستن سر این جدا شن ولی بعد عروسی خیلی مایل شدن و زندگیشون خوب شده 

نامزد من میگه باشه چون اذیت میشی لعنت ب من ی بار دیگ حرفی بزنم دیگ هیچی نمیگم بعد دو دیقه بعد باز می ...

وای خدا یعنی یپافعا مرداد اینجوریه من هنوز مجردم باورم نمیشه انقد دوست دارن راجع ب اون مسائل گپ بزنن

یه روزی میرسه🤗که ورق برمیگرده🥺وهمه چیز درست میشه💪من به اون روز ایمان دارم🤍💚🤍درخواست دوستی ندید ممنونم🙏🌼
جدی نمیتونن یعنی؟ آخه من خودمو میبینم میتونم برای همین باورش نمیکنم ، حضوری چجوری میشن؟؟وای منم میتر ...

نهاصلا ی حالی داشت دلم سوخت میگفتم کاش ارض.اش کنم حالش خوب شه واقعا اذیت میشد 

ببین من از خیلی ها پرسیدم تو دوره نامزدی همین بودن خواستن سر این جدا شن ولی بعد عروسی خیلی مایل شدن ...

منم خیلیارو دیدم بعد عروسی خیلی خوب شدن برای همین امیدوارم‌خوب شه 

اسی من با تاپیکت یهو قاطی کردم😅😅 الان گرفتمش به رگبار که تکلیف خودتو منو روشن کن دیگه من اینجوری نمیتونم 

وااااای بیخیال میزنه به شوخی و خنده و بوس فرستادن 

منم قاطی کردم گفتم الان شب نیست که از خود بیخود بشی مثل یه آدم باااالغ حرف حساب بشنو و بگو

شوهر من اینجوری نبوده..ولی دیدم خانوم های که با شوهرهاشون راه نیومدن تو عقد ( نه خیلی ها) بعد شوهره سرد شده...میگفت چهارماهه رفتیم خونه خودمون بهم دست نمیزنه...میگه چندم میشه، یا میگه بهت حسی ندارم .حس منو کشتی....

اگه قبل از عقده ، بهشون رو ندین ،بگین باشه بعد عقد....

و بله تا حدودی میتونن کنترل کنن ولی نباید بزارین اونقدر های بشن که....ظلمه ...نکنین...همون اول بگین نه...

اگه نگفتین باید تا اخرش برین...چون برای مردها حد وسطی وجود نداره

اسی من با تاپیکت یهو قاطی کردم😅😅 الان گرفتمش به رگبار که تکلیف خودتو منو روشن کن دیگه من اینجوری ن ...

🤣🤣دیوونه نشو دختر تو روی هم باز میشید این خیلی بده