2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 78 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکرتو منفی نکن ک بهم  بریزی  من ب فرض اینک نامزد داشته باشم  و راجب این مسائل   ...

اخه خیلی ها تو همین سایت میگفتن که اونی که بخوادت جلوی هوس و شهوتشو میگیره، منم نگرانی های اسی رو‌ دارم دقیقا 

وای خدایا دقیقاً حرفایی که ایشون به من میزنه!! مردها چرا کپی پیست هستن آخه  منم مثل تو همه فک ...

نمیدونم بخدا خدا ب خیر کنه من ک دیگ وسایل نامزدیمو انقد جمع کردم باز بازشون کردن یکی از قندام پودر شده دیگ 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣واییییی منم همش میگه کجایی کی پیشته تنهایی تو اتاقی من هی جواب نمیدم دوباره میگه دوست داری ببر ...

وای وای اصلا مثل همیم 

همین دیشب دوساعت فقط بحث داشتیم آخرش گفت من میرم با حسم اذیتت نکنم ،تا الان نه پیامی داده نه خبری 

دیگه کلافم کرده 

هربار میگم الان نمیتونم میگه بخاطر تو خفش میکنم بعد بازم همینه بخدا

وای وای اصلا مثل همیم  همین دیشب دوساعت فقط بحث داشتیم آخرش گفت من میرم با حسم اذیتت نکنم ،تا ...

😂😂😂😂😂پوکیدم

یه روزی میرسه🤗که ورق برمیگرده🥺وهمه چیز درست میشه💪من به اون روز ایمان دارم🤍💚🤍درخواست دوستی ندید ممنونم🙏🌼
وای وای اصلا مثل همیم  همین دیشب دوساعت فقط بحث داشتیم آخرش گفت من میرم با حسم اذیتت نکنم ،تا ...

نامزد من میگه باشه چون اذیت میشی لعنت ب من ی بار دیگ حرفی بزنم دیگ هیچی نمیگم بعد دو دیقه بعد باز میگه عشقم کجایی میگم خونه میگه کجای خونه من گاهی فک میکنم شیرین عقله

خب خداشکر کاش نامزد منم اینجوری شه

منم هربار میگم تمامش کنم،هربار اینجوری میگه حس ابزاری پیدا میکنم،میگم منو برای نیازش میخواد فقط ،مگه میشه آدم نتونه تحمل کنه اخه؟ تو تاحالا اینو ازش پرسیدی؟ 

من دیشب پرسیدم میگه مرد ها نمیتونن کنترل کنن

منم هربار میگم تمامش کنم،هربار اینجوری میگه حس ابزاری پیدا میکنم،میگم منو برای نیازش میخواد فقط ،مگه ...

و واقعا مردها نمیتونن تحمل کنن من تو چت راحته ولی حضوری نه بعد حالشو دیدم چجوری میشه اصلا انگار مست بود میترسیدم ازش گریم گرفت اصلا ی وضعی

من اصلا اجازه شروع نمیدم،همش میترسم ،چجوری حرف جنسی میزنن تو چت؟البته ببخشید میپرسم

منم اجازه نمیدم که همش بحث میکنه میگه نامزدتم تو باهام راحت نیستی البته عقد کردیما ۶ ماه دیگه عروسیمه ولی من ندوس حرفای مثبت ۱۸

نامزد من میگه باشه چون اذیت میشی لعنت ب من ی بار دیگ حرفی بزنم دیگ هیچی نمیگم بعد دو دیقه بعد باز می ...

وای خدا به خداکپی هم هستن😅😅 باز خوبه تو خونسرد میگی شیرین عقله، من حرصم میگیره همش میگه باشه اذیتت نمیکنم نمی‌خوام ناراحت بشی، باز دوباره میگه پس بیا بغلم ،پس بذار لمست کنم ، من با هیچ دختری این حس و نداشتم و از این حرفها که من ذره ای درک نمیکنم 

از کدوم قسمتش😅 بخدا منم از خنده شما الان خندم اومد ، اگه نه دلم خیلی گرفته 

همش دل منم خیلی گرفته اینو دیدم ترکیدم از خنده مرسی واقعاااا

یه روزی میرسه🤗که ورق برمیگرده🥺وهمه چیز درست میشه💪من به اون روز ایمان دارم🤍💚🤍درخواست دوستی ندید ممنونم🙏🌼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز