2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 78 پست
این حرفا رو ک بهت میزنه خودت میلت میکشه ک انجام بدی؟؟اصلا منظورم حفظ حریم نیس ک ب خاطر اون بگی نمیخو ...

ببین گاهی ازه واقعا جذابه برام ولی گاهی ن فقط الکی باهاش همراهی میکنم 

خوشبحالت والا من دوران عقد از شوهرم دور بودم تو چت راحت بودیم همه حرفی میزدیم البته اون کلمات رو نمیگفت من راحت بودم خوشش میومد

بعد عروسی الان 4 ساله میگذره یه کلمه جنسی بگی فکر میکنه حرف زشتی زدی بدش میاد 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گاهی ازه واقعا جذابه برام ولی گاهی ن فقط الکی باهاش همراهی میکنم 

حس میکنم توهم گرمی ولی اون گاهی ک برات جذابیت نداره به خاطر حس گناه یا حس سو استفاده ک ب ادم دست میده باعث میشه ک برام جذاب نباشه

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
البته اینم بگم ی هفته دیگ عقدمه ولی میترسم نکنه منو برا نیاز جنسی بخواد ک این حرفارو بهم میزنه

عزیزم نیاز جنسی هم بخشی از زندگیه بخش مهمیم هست ادمای سالم این میل و کشش رو بهم دارن حتی شنیدم مردا خیلی وقتا عشقشونو با این مسائل میخوان نشون بدن ولی خب درسته نباید طوری باشه که بشه تمام زندگی بقیه مسائلم اهمیت دارن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
منم دقیقا همین مشکلو دارم،یعنی نشد یه شب درست حرف بزنیم که به اینجا ختم نشه،من مقاومت میکنم و آخرش ه ...

😐😐اخه مگه اسکلم با چت تحریک شم بعد اون خودش واقعا تحریک میشه من خندم میگیره اینور 

البته اینم بگم ی هفته دیگ عقدمه ولی میترسم نکنه منو برا نیاز جنسی بخواد ک این حرفارو بهم میزنه

ن اینجور نیس بالاخره هر فردی این نیازو داره خودتم داری اگر پیش تو بیانش نکنه کجا بیان کنه؟!

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
وااااییی دقیقا نامزد منم همینجوریه خیلی حرفای مثبت ۱۸ میزنه من خوشم نمیاد همش دعوا میکنه بام میگه تو ...

ادم حس ابزاری بش دست میده فک میکنه فقط برا نیاز جنسی میخوادش طرفش اونوقت من نه ک میگم میگه تو از همون اولشم منو دوست نداشتی ی بدبختیه اصا

منم چند باری خواستم جدا شم ازش سر این موضوع ولی انقد همه چیزش خوبه دلم نمیاد و دوسشم دارم

ن اینجور نیس بالاخره هر فردی این نیازو داره خودتم داری اگر پیش تو بیانش نکنه کجا بیان کنه؟!

نمیدونم خودشم میگه من تا الان دختری تو زندگیم نبوده و از رفتارش کاملا مشخصه ک واقعا نبوده ولی من باز ته دلم خالی میشه دوستم میگه نامزدم اصلا حرفای بی ادبی نمیزنه و فلان

چجوری تو چت میگه

نمیذارم بگه،میخواد همش تحریک کنه ،مرتب می‌پرسه الان تو هم مثل من حس گرمت زیاد شده؟امشب اساسی گرم شدم... من هم میگم نمیتونم و اینا 

باز یکم میگذره باز دوباره شروع میکنه، خواهش میکنم یکم همراهی کنم،بیا تو بغلم و اینا 

من واقعا نمی‌فهمم تو چت چطوری تحریک میشن به حدی که نمیتونن کنترل کنن؟؟؟ ازش که میپرسم میگه برای مرد کنترل کردن نشدنی هست؟!!!! 

خانم های متاهل واقعا همینطوره؟؟

نمیدونم خودشم میگه من تا الان دختری تو زندگیم نبوده و از رفتارش کاملا مشخصه ک واقعا نبوده ولی من باز ...

فکرتو منفی نکن ک بهم  بریزی 

من ب فرض اینک نامزد داشته باشم  و راجب این مسائل  حرف بزنیم عمرا برم ب دوستم بگم ک این چیزارو میگیم اخه اینا حرفا خصوصیع مطمئن  باش دوستت بهت نمیگه

نمیذارم بگه،میخواد همش تحریک کنه ،مرتب می‌پرسه الان تو هم مثل من حس گرمت زیاد شده؟امشب اساسی گرم شدم ...

🤣🤣🤣واییییی منم همش میگه کجایی کی پیشته تنهایی تو اتاقی من هی جواب نمیدم دوباره میگه دوست داری ببرمت فضا کجایی کی پیشته چیکار میکنی چی تنته اصلا رو مخه بخدا

نمیدونم خودشم میگه من تا الان دختری تو زندگیم نبوده و از رفتارش کاملا مشخصه ک واقعا نبوده ولی من باز ...

وای خدایا دقیقاً حرفایی که ایشون به من میزنه!!

مردها چرا کپی پیست هستن آخه 

منم مثل تو همه فکر و ذکرم مشغول این هست دلم میخواد یه آدم دانا بهم بگه این راه هست این چاه 

خسته شدم از درگیری ذهنیم