2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 78 پست

اینک میگی محرم نیسیم و میخوای این حریم حفظ شه کاملا حق داری بهش بگو وقتی عقد کردیم من پایت هستم

اسی اگر سرد مزاجی بعدن باهاش ب مشکل میخوری

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه عقد نكردي چطور مامانت هيچي نگفته🧐😳

اخه روزای اول یکم بی میل بودم ب ازدواج و اینا خانوادشون حتی خود نامزدم خیلی همه چیزش اوکیه الان من هر چی میگم مامانم فک میکنه بهونه الکیه میارم نامزدمم انقد ادم ساکت و سر ب زیریه تو جمع مامانم فک میکنه من دروغ میگم ک این حرفارو میزنه 😐

عزیزم تو زندگیم همینه خیلی معذرت می‌خوام شاید در هفته هفت روزشو رابطه بخواد اما تو دو روزشو بخوای این مسئله رو جدی پیگیری کن بعداز اذیت میشی

یه روزی میرسه🤗که ورق برمیگرده🥺وهمه چیز درست میشه💪من به اون روز ایمان دارم🤍💚🤍درخواست دوستی ندید ممنونم🙏🌼

بهتره همینا رو با ایشون مطرح کنی که دوست نداری قبل از عقد از این حرفا بزنی و دلت میخواد الان با شخصیت و روحیات فرد مقابلت آشنا بشی اگه گفت اینم بخشی از شناخته بگو این شناخت نیاز نبود اینهمه با جزئیات انجام بشه با توجه به حرفاتون من متوجه میل و کشش شما شدم از این به بعدش میخوام شناخت شخصیتی باشه تا بعد عقد انشالله درمورد این مسائل بیشتر حرف میزنیم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اخه روزای اول یکم بی میل بودم ب ازدواج و اینا خانوادشون حتی خود نامزدم خیلی همه چیزش اوکیه الان من ه ...

اصلشم همینه مرد با زنش راحت باشه اونجوری خوبه که تو جمع با زنای دیگه فامیل حرفای اونجوری بزنه یا با تو

یه روزی میرسه🤗که ورق برمیگرده🥺وهمه چیز درست میشه💪من به اون روز ایمان دارم🤍💚🤍درخواست دوستی ندید ممنونم🙏🌼
نمیدونم امیدوارم ک سرد نباشم 

این حرفا رو ک بهت میزنه خودت میلت میکشه ک انجام بدی؟؟اصلا منظورم حفظ حریم نیس ک ب خاطر اون بگی نمیخوام انجام بدم منظورم اینع حرفای جن سی ک میزنه توهم میل جن سی پیدا میکنی  بهش؟

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

ارزوی منوزندگی میکنی  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
من اصلا خجالتی نیستم فقط تو ی سری تاپیکا دیدم ک بعدا براش بی مزه میشی زود وا نده و فلان ینی ی جوریه ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم،یعنی نشد یه شب درست حرف بزنیم که به اینجا ختم نشه،من مقاومت میکنم و آخرش هم باشه از سر اجبار میگه و بعدش سرد برخورد می‌کنه 

من واقعا نمی‌دونم چجوری تو چت آخه میشه

وااااییی دقیقا نامزد منم همینجوریه خیلی حرفای مثبت ۱۸ میزنه من خوشم نمیاد همش دعوا میکنه بام میگه تو راحت نیستی بام ولی من دوس ندارم همش حرفای مثبت ۱۸ بزنم هم تو چت هم تلفنی درکت میکنم بخداااا

بهتره همینا رو با ایشون مطرح کنی که دوست نداری قبل از عقد از این حرفا بزنی و دلت میخواد الان با شخصی ...

البته اینم بگم ی هفته دیگ عقدمه ولی میترسم نکنه منو برا نیاز جنسی بخواد ک این حرفارو بهم میزنه