2789
عنوان

دعانویس

140 بازدید | 12 پست

بچه ها چند شب پیش گفتم تو خونم دعا پیدا کردم شوهرم ۲ هفتس باهام قهر کرده از من بدش میاد سمت خانوادشه من از هیچ کاریش خبر ندارم هر چی هست بین خودشونه اوایل زندگی اینجوری نبود روراست بود بنظرتون برم پیش دعانویس یا نه؟من خودم از این چیزا بدم میاد سپردم به خدا ولی واقعا دارم اذیت میشم تو دوراهی موندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دعا واقعا راسته منم اوایل بد بیاری میاوردم مادربزرگم فوت کرد حتی بهمون گفتن پرنده شوم لونه کرده با هزار بدبختی دعانویس پیدا کردیم و بعد باطلی یه پرنده زشت و سیاه مرده بود تو حیاط گفت باید اتیشش بزنین

ذات خوب پشتش خداست♥️
عزیزم دعا واقعا راسته منم اوایل بد بیاری میاوردم مادربزرگم فوت کرد حتی بهمون گفتن پرنده شوم لونه کرد ...

چی بگم منم همیشه مریض و افسردم حوصله هیچی ندارم از عروسیم به بعد اینجوری شدم شوهرم چپه شد بچم سقط شد الانم که فهمیدم بچه دار از شوهرم نمیشم

چی بگم منم همیشه مریض و افسردم حوصله هیچی ندارم از عروسیم به بعد اینجوری شدم شوهرم چپه شد بچم سقط شد ...

دنبال دعانویس خوب بگرد من دوماه دنبالش گشتم اخرم از کرج پیدا کردم

ذات خوب پشتش خداست♥️
دنبال دعانویس خوب بگرد من دوماه دنبالش گشتم اخرم از کرج پیدا کردم

هست یکی رو میشناسم ولی میلیونی پول میگیره ندارم اینقدر بدم خدایی کارشم دوستام گفتن حرف نداره

هست یکی رو میشناسم ولی میلیونی پول میگیره ندارم اینقدر بدم خدایی کارشم دوستام گفتن حرف نداره

قسطی انجام نمیده ؟

منم یه لعانویس میشناسم برام کار انجام داده میلیونی ولی قسطی

ذات خوب پشتش خداست♥️