2777
2789

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی بامن بد برخورد میکنه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بدهه فقط گریه میکنم ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط شرکت رفتارمیکردین؟؟؟؟؟ب کمکتون نیاز دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا عاشق این آدم شدی ؟؟ اگه اون عاشق تو بود با سنت مشکلی نداشت ‌، اون فقط واسه این ک مختو بزنه باهات خوب رفتار میکرد ، اگه واقعا اخلاق خوبی داشت بعد ابن قضیه هم خوب رفتار میکرد 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
تقصیر تو نیست  اون مرتیکه فازش نوله  ولی خدارو شکر کن  ک نجات یافتی وگرنه مردی ک آد ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت عزیزم...من واقعا تقصیری نداشتم اون باید اول ازمن میپرسید سنتون چقدره..حرف نمیزد فقط توجهات شدید و غیرمستقیم و نگاهای عمیق ک هیچوقت تجربش نکرده بودم

سن یه عدده زنداییم سه سال از داییم بزرگتره ۳۳سالشه تازه خوشگلم نیس ولی داییم جونشو فداش میکنه حتی کل ...

ممنون عزیزم ..من ۸سال بزرگترم بهش حق میدم ولی واقعا خیلی درحقم بدی کرد باید اول میپرسید منم نمیتونستم بهش بگم اقای فلانی اول سن رو بپرس بعد اینقدر توجه وعلاقه نشون بده ..اصلا حرف نمیزد فقط دور بر من بود ک الان ک رفتن واقعا احساس خلا میکنم

واقعا عاشق این آدم شدی ؟؟ اگه اون عاشق تو بود با سنت مشکلی نداشت ‌، اون فقط واسه این ک مختو بزن ...

خوب خیلی توحه میکرد وواقعا نگاهای ما جوری به هم گره میخورد ک عشق رو درچشماش میدیدم ...خوب یعنی توجه زیاد و همیشه اخرای تایم کاری‌میومد تو صحبت میکرد اول صبح میومد صحبت میکرد نگاه میکرد ..ولی مستقیم نههه...منم یه با  ب دوستم ک داره عقد میکنه گفتم برای مجردا دعا کن سرسفره عقد ..یا یه بار ب شوخی گفتم طلا میدم اگه‌ازدواج کنم ک همکارم دراومد‌گفت و همش‌میگم یعنی ب خاطر این حرفاست یا سنمو فهمیده واقعا؟نمیدونم چی شد

غیرمستفیم یعنی چی؟ از کجا مطمینی ک رفتارش کلا این مدلی نبوده با همه؟ و اینکه مگه چند سال بزرگتر ...

یعنی همش میومد نگاهای عاشقانه میکرد توجه میکرد ولی مستقیم حرفی نزد ..‌یه بار ب شوخی گفتم طلا میدم اگه‌اطدواج کنم نمیدونم مال این حرفه ک ضایع بود یا واقعا سنمو فهمیده ..من ۸ سال بزرگترم متاسفانه ...ولی واقعا بد کرد بمن دلم شکست همش‌میگم چرا الان خنثی شده

یعنی همش میومد نگاهای عاشقانه میکرد توجه میکرد ولی مستقیم حرفی نزد ..‌یه بار ب شوخی گفتم طلا میدم اگ ...

عزیرم صادقانه بخوام بگم اصلا مبنای دوست داشتن رو حرکات و حرفای غیرمستفیم هیچوقت قرار نده

اییییینقدر مورد بین دوستام دیدم که پسره مستقیم ب دختره گفته عاشقتم بعد زده زیرش ک تو افتادی دنبالم...

و اینم بدون بعضی از پسرا اینگار مریضن، شاید حسی هم نداشته باشن ولی ی جوری رفتار میکنن که دختره به خیال بیفته...

دنبال ی مورد بهتر از این باش که عاشقانه بیاد بگه برات میمیرم...

عزیرم صادقانه بخوام بگم اصلا مبنای دوست داشتن رو حرکات و حرفای غیرمستفیم هیچوقت قرار نده اییییین ...

بله خودمم میدونم ولی قبول کنین من مقصر نبودم تقصیرخودش بود...میدونستم باید مستقیم بگه ولی همش‌ توجه ونگاهای عمیق عاشقانه ....الان نمیدونم چی شد دوباردرمورد ازدواجم شوخی کردم ک ازدواج کنم سکه میدم یا ب اون دوستم گفتم سرعقد برای مجردا دعا کن ..نمیدونم ب خاطر این حرفاست یا وواقعا سنم رو فهمیدن همش‌میگم ایا چی شدهههه..سنمم مساله ساز بود در واقع ...ولی من هیچ رفتارخاصی نکردم ولی واقعا منو ب خودش وابسته کرد

میفهمم چقدر درناکه برات ولی غصه نخور میگذره=) 

اتفاقا به خودت ببال که چقدر خوشگلی و بر و رو داری که طرف اصلا متوجه نشده از شما هشت سال کوچیکتره

مطمئنم یکی که لایق تو و عشقت هست نصیبت میشه زیبا💋💙

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙