2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار سوال دارم

10 بازدید | 9 پست
دخترم 8 ماهشه از دیروز برای اولین بار پریود شدم دخترم هم همزمان اسهال و استفراغ گرفت بردمش دکتر گفت غذا نده فقط شیر خودت رو بده اما هر کاری کردم اصلا"لب نمیزنه به خاطر مریضیشه یا شیر من فرق کرده؟نمیدونم چی کار کنم
به خاطرمریضیشه عزیزم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به لثه هاش دست بزن ببین دندون در میاره دختر من هم اینجوری شد تو هشت ماه
آن شب که شد زندگی ما آغاز/آغاز شد افسانه این سوز و گداز/دادند به ما دلی و گفتند بسوز/دیدند سوختیم گفتند بساز
من شنیده بودم وقتی پریود میشی هم شیرت کم میشه هم مزه اش بد میشه ولی برای من بیشتر هم میشد ولی واقعا احساس میکردم مزه اش فرق کرده پسرم دوست نداشت زیاد بخوره. بچه شما مریض هم هست احتمال زیاد از مریضیش باشه که اشتها نداره
فگوش کوچولوی مامان عاشقتم