بچه های دغدغه مند و کسایی ک دنبال فضای آزاد برای فعالیت هستن پیشنهاد میکنم حتما توییتر و نصب کنید فقط اولش یکم گیج کنندس ولی میتونید زود یاد بگیرید البت بگم قبل توییت زدن فضارو چک بکنید چون مثل اینجا نیست و متفاوت یچیز دیگ اینکه مث برنامه های دیگ ظاهر جذاب و رنگی نداره و راجبش بخوام بگم صفحه چت داره/میتونید برای اینکه همفکراتونو پیدا کنید راجب موضوعی ک میخوایید سرچ کنید/میتونید توییت بزنید/میتونید توییتای بقیرو ری توییت و لایک کنید/میتونید فالو کنید بقیشم خودتون میبینید (امیدوارم این تایپک دیگ ممنوع نباشه:
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=257488286]من جنوب غرب ایران😬اینجام نت ضعیفه ولی خب باید برنامه های جدید نصب کنی http injector رو امتحان کن قبل وصل کردن ف.ی.ل.تر روشنش کن شاید بهتر بشه
من دو بار توییتر نصب کردم هر دو سری بعد از چند روز توییتر اکانتم رو لاک میکنه
فک کنم دلیلش اینه که چون فیلت شکن استفاده میکنم هر سری یه لوکیشن رو نشون میده و توییتر هم رو این قضیه و استفاده از فیلتر.شکن حساسه. شما آی پی ثابت خریدی؟
من دو بار توییتر نصب کردم هر دو سری بعد از چند روز توییتر اکانتم رو لاک میکنه فک کنم دلیلش اینه که ...
ن من با وی.پی ان میرم سعی کن با ایمیل حساب درست کنی ن با شماره؛ علاوه بر اون برای قضیه لوکیشنم دیگ وقتی لاگ این کردی زیاد خارج نشو از حسابت ک مشکوک نشه به هک و این چیزا