2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد

185 بازدید | 14 پست

بچه های دغدغه مند و کسایی ک دنبال فضای آزاد برای فعالیت هستن پیشنهاد میکنم حتما توییتر و نصب کنید فقط اولش یکم گیج کنندس ولی میتونید زود یاد بگیرید البت بگم قبل توییت زدن فضارو چک بکنید چون مثل اینجا نیست و متفاوت یچیز دیگ اینکه مث برنامه های دیگ ظاهر  جذاب و رنگی نداره و راجبش بخوام بگم صفحه چت داره/میتونید برای اینکه همفکراتونو پیدا کنید راجب موضوعی ک میخوایید سرچ کنید/میتونید توییت بزنید/میتونید توییتای بقیرو ری توییت و لایک کنید/میتونید فالو کنید بقیشم خودتون میبینید (امیدوارم این تایپک دیگ ممنوع نباشه:

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطور وارد توییتر میشی؟ مسیله اینست

هیچی اول نصبش میکنی بعدم مث اینستا و باقی با ایمیل ثبت نام میکنی فک کنم شماره هم بشه  ترجیحنم میتونید مثل اینجا ناشناس باشید کاملا نرمال

حوصله فیلترشکن‌ ندارم من اینستا هم از بعد فیلتر‌ نرفتم دیگه

من قبلا رو لبتاب ف.ی.ل.تر شکن نصب کرده بودم اون عالی وصل میشه هر ساعتی از روز ولی گوشی خیلی سخته 

هیچی اول نصبش میکنی بعدم مث اینستا و باقی با ایمیل ثبت نام میکنی فک کنم شماره هم بشه  ترجیحنم م ...

اکانت دارم مشکل اتصاله 

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

من دو بار توییتر نصب کردم هر دو سری بعد از چند روز توییتر اکانتم رو لاک میکنه

فک کنم دلیلش اینه که چون فیلت شکن استفاده میکنم هر سری یه لوکیشن رو نشون میده و توییتر هم رو این قضیه و استفاده از فیلتر.شکن حساسه. شما آی پی ثابت خریدی؟

من دو بار توییتر نصب کردم هر دو سری بعد از چند روز توییتر اکانتم رو لاک میکنه فک کنم دلیلش اینه که ...

ن من با وی.پی ان میرم سعی کن با ایمیل حساب درست کنی ن با شماره؛ علاوه بر اون برای قضیه لوکیشنم دیگ وقتی لاگ این کردی زیاد خارج نشو از حسابت ک مشکوک نشه به هک و این چیزا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز