2777
2789
عنوان

خوش به حال دلم🥺😍

1160 بازدید | 195 پست

💐سلام آقای من

🌷خوش به حال دل من مثل تو آقا دارد

بر سرش سایه ی آرامش طوبا دارد

🌷با شما آبرویی قدر دو دنیا دارد

پای این عشق اگر جان بدهم جا دارد

دقیقاً همون لحظه که
تو کار و درس و روزمرگی‌هات
غرق شدی
یه سلام بده
بگو آقا شمارو یادم نرفته‌ها...!❤️😍

سلام عزیزآن امشب بعد از اینکه دعای فرج و سلامتی آقا رو خوندیم برای حاجت روایی @shakibaaes پنج بار 

ذکر یا مهدی ادرکنی با صلواتی مهمونشون میکنیم💙

http://www.parsquran.com/data/show.php?lang=far&sura=2&ayat=121&user=far&tran=1

لینک صفحه امشب از ختم قرآن 

عزیزان ان شالله به زودی چله آیت الکرسی خواهیم داشت 

کسانی که مایل به شرکت هستن اعلام کنن لطفا❤️😍😘

متن دعای فرج در پست بعدی 

شبتون مهدوی 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🌸🌸🌸  وعده هرشب ما  

☘️دعای فرج

بسم الله الرحمن الرحيم

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛  

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌸🌸🌸🌸🌸  🌸🌸🌸🌸🌸

☘️برای سلامتی محبوب دلها

.

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

سلام

امشب زودتر رسیدم😍♥️

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام امشب زودتر رسیدم😍♥️

سلام خواهر جون 

تگم کردی دیدم ها دعا ها رو هم خوندم ولی یادم رفت جواب تون رو بدم شرمنده😢🥺

سلام گلم

چله آیت الکرسی چطوریه؟ هر شب یک بار تا چهل شب؟ زمان پریود نمیشه خوند؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سلام خواهر جون  تگم کردی دیدم ها دعا ها رو هم خوندم ولی یادم رفت جواب تون رو بدم شرمنده😢🥺

فدات خواهری♥️🌼

همین که خوندی آقا جانمون لبخند رو لبش اومده و اینم خیلی ارزشمنده😍♥️

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام گلم چله آیت الکرسی چطوریه؟ هر شب یک بار تا چهل شب؟ زمان پریود نمیشه خوند؟ 

سلام عزیزم❤️ 

هر شب یک بار تا چهل روز میخونیم

بله میشه خوند

فدات خواهری♥️🌼 همین که خوندی آقا جانمون لبخند رو لبش اومده و اینم خیلی ارزشمنده😍♥️

شما یادمون انداختی دیگه 

دست گلت درد نکنه 😘😘😍

سلام عزیزم❤️  هر شب یک بار تا چهل روز میخونیم بله میشه خوند

ممنونم❤

پس ان شاءالله من رو هم صدا کنید😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
@سرسبزززززز     @دخترمنیر     @درخواب     @123mive & ...

@چال  

@دایتی_سابق  

@shakibaaes  

@sdh  

@غرق_در_رویا  

ای آنکه بهارِ باورِ دهکده ای در فکرِ شکوهِ باغ آفت زده ای من ترسم از این است که دروقتِ ظهور ...

سلام عزیزم 

امشب زود اومدین 😍❤️

ممنونم❤ پس ان شاءالله من رو هم صدا کنید😍😍😍

چشم حتما 

انشالله حاجت روا شی عزیزم 😘😘