2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست
بابا یه فرهنگیانه راحت میتونی با خوندن بیاری اصلا ارزویی نیست که نشه بهش رسید خیلی ام در آمد کمی دار ...

من واقعا عاشقشم...استان ما رتبه ی زیر سه چهار هزار میخواد چطوری همچین رتبه ای بیارم؟ امسال ی هفته عین آدم خوندم ۲۹ هزار منطقه و ۶ هزار سهمیه ۵ درصد شدم و دعوت نشدم.الانم هنوز شروع نکردم..

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
بیخیال خرداد ترمیم میکنیم ب نظرم تمرکز کن رو کنکور دی خرداد هم ک ترمیم میکنیم

ببین فرقی نمیکنه نتیجه هر دو کنکور مرداد یا اوایل شهریور میاااد

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دی چیا میخونی همرو میخونی؟؟

اره همه تخصصی هارو میخونم صفر نمیزارم من انسانیم

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
سلام گلم  تو رو خدا بگو چ جور درس خوندی؟؟ روزنامه وار یا حفظ میکردی؟؟

عزیز دلم مفهومی میخوندم نه حفظ میکردم نه روزانه وار که یادم بره من متن میخوندم تحلیل میکردم بعد برای ثبیتش خیلی تست میزدم و نکاتی که تو تست ها خیلی بهش توجه شده بود رو تو کتاب پر رنگ میگردم که بیشتر بخونم 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
اره همه تخصصی هارو میخونم صفر نمیزارم من انسانیم

اوکی عزیزم تا الان خب چی خوندی ؟؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
یعنی واقعا سهمیه ۵ درصد انقد تاثیر داره؟

نه اینقدر 

ولی یه رتبه کاذب میده 

درصدا و تراز بیشتر مهمه تا رتبه...

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
بابا یه فرهنگیانه راحت میتونی با خوندن بیاری اصلا ارزویی نیست که نشه بهش رسید خیلی ام در آمد کمی دار ...

عزیزم همین یه فرهنگیان که میگی راحت میشه قبول شی واقعا بعضی استان ها بهترین رتبه ها رو میگیرن بعد مصاحبه خودش یه هفت خوان رستمه که تو بتونی از گزینش درست در بیای

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
من دقیق نمیدونم ولی شنیدم که تا مرداد نمیتونید انتخاب رشته کنید یکم ریسک نیست؟

اره ریسکه واقعا...چون انتخاب رشته مرداد هستش...از ی طرف من اگه دی تراز خوبی بیارم ترکیب میشه با تراز و شرایط کسایی ک تیر کنکور دادن! ینی ممکنه بیاد پایین ترازم...ریسکش واقعا بالاست ولی حوصله ندارم وقت زیاد بزارم کلا دلم میخواد مفتی مفتی فرهنگیان قبول شم😂

من تا برگردم خونه از مدرسه امتحانای روز بعد رو بخونم ساعت ۱۰_۱۱میشه دیگع میخوابم وقتی برای درسای پای ...

خب دریای پایه رو نخون من نمی خونم 

فوقش سال بعد دوباره کنکور می دم دیگه 

اصلا معلم ما گفت امسال فقط دوازدهم 

سال دیگه دهم یازدهم 

ببین فرقی نمیکنه نتیجه هر دو کنکور مرداد یا اوایل شهریور میاااد

درصد های خام و تراز نیمه ی اسفند میاد

یعنی واقعا سهمیه ۵ درصد انقد تاثیر داره؟

هیچ تاثیری نداره فقط رتبه رو خوشگل میکنه همین!

انسانی یازدهم خوندم بعضی کتابارو تست زدم  ولی هر وقت میرم مرور میکنم هیچی یادم نمونده😢😢😢😢 ...

با برنامه دقیق جلو برو، مرور زیاد بذار، طبیعیه یادت رفته، ی زمانی ی تستای زدی، مرور نداشتی 

برنامه اصولی، با مرور زیاد و استمرار، اوکیت میکنه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃