2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست
اخه بعضی وقتا گوشیم لازمم میشه وگرنه کلا خاموش میکردم

کم کم استفاده ازش رو کمتر کن تا برسه به روزی مثلا نیم ساعت

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

من کنکور انسانیم میخام بخونم ولی تا دی نمی‌دونم چه درسایی رو بخونم راهنمایی میکنید چیا بخونم که دست ...

من ولی هدفم کنکور دی هستش

نمیخوام برا تیر بمونم!

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فرهنگیان هستم 🥺❤️ کمک خواستی در خدمتم

سلام گلم 

تو رو خدا بگو چ جور درس خوندی؟؟

روزنامه وار یا حفظ میکردی؟؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
حالا اگه قبولم نشی دوباره می خونی روزی چند ساعت می خونی  اول تشریحی کار کن بعد تستی

من تا برگردم خونه از مدرسه امتحانای روز بعد رو بخونم ساعت ۱۰_۱۱میشه دیگع میخوابم وقتی برای درسای پایه نمیمونه😭

منم فرهنگیان هستم 🥺❤️ کمک خواستی در خدمتم

کدوم استانی عزیزم؟ چه حسی داری که آرزوی منو داری زندگی میکنی؟ رشتت چیه؟ رتبه ترازتو میگی وای انقدر سوال پرسیدم از نفس افتادم..

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
من ولی هدفم کنکور دی هستش نمیخوام برا تیر بمونم!

من اخه هر دو ثبت نام می‌کنم 🥺🥺

بیشتر از کنکور واسه ترمیم میترسم 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
کدوم استانی عزیزم؟ چه حسی داری که آرزوی منو داری زندگی میکنی؟ رشتت چیه؟ رتبه ترازتو میگی وای انقدر س ...

بابا یه فرهنگیانه راحت میتونی با خوندن بیاری اصلا ارزویی نیست که نشه بهش رسید خیلی ام در آمد کمی داره نسبت به زحماتش 🤗🤧

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
من اخه هر دو ثبت نام می‌کنم 🥺🥺 بیشتر از کنکور واسه ترمیم میترسم 

بیخیال خرداد ترمیم میکنیم ب نظرم تمرکز کن رو کنکور دی خرداد هم ک ترمیم میکنیم

بیخیال خرداد ترمیم میکنیم ب نظرم تمرکز کن رو کنکور دی خرداد هم ک ترمیم میکنیم

تا دی چیا میخونی همرو میخونی؟؟

مننم خیلی میترسم هندسه م خیلی ضعیفه 😭😭😭

😭😭😭من زبااان

من ولی هدفم کنکور دی هستش نمیخوام برا تیر بمونم!

من دقیق نمیدونم ولی شنیدم که تا مرداد نمیتونید انتخاب رشته کنید

یکم ریسک نیست؟

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙