2777
2789

من ۱۰ روز دیگه ۲۲ سالم میشه و یک و نیم ساله ازدواج کردم.

نویسنده ام...

پشت کنکورم هستم!

امسال کنکور دادم و خب فرهنگیان قبول نشدم.خییییلی بخاطر این ک قبول نشدم حالم بده.خیلی امیدوار بودم به قبولی ولی  نشدم.

همش خودمو سرزنش میکنم.افسردگی داشتم قبلا و سرترالین مصرف میکنم.

الان میگم دی کنکور بدم و بخونم شاید قبول شدم.

از طرفی قرارداد کاری دارم و باید انجامش بدم.

عاااااااشق بچه هام و عاشق معلم شدن!

از طرفی دلم میخواد خودم نی نی بیارم خیییلی دلم میخواد خیییییلی

از طرفی میگم نه یکاری برا زندگیم بکنم خیالم راحت شه بعد بچه بیارم...

از طرفی سرترالین میخورم و درست نیست قبل از ترک کردنش باردار بشم.

همسرمم خوبه یکم تنده زود عصبانی میشه قبول نشدنم رو میگه آره تو درس نخوندی طبیعیه قبول نشی،تشویق میکنه ک باز بخونم و ...

الان تو دوراهی بدی گیر کردم.

چطور تصمیم بگیرم؟ دلم میخواد دانشگاه برم وااای خدایا از فکر و خیال دیونه شدم.واسم دعا کنید لطفا همین🤍

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط تو رو داشتم چندین سال پشت سر هم کنکور دادم دهه ۲۰ زندگیم داره تموم میشه ن دانشگاه رفتم ن کاری کردم ن طعم زندگی زناشویی چشیدم همش استرس و فکر بیخود داشتم ب نظرم یا یکسال درست حسابی بشین درس بخون تا قبول شی اگه هم قبول نشدی میدونی تمام تلاشت همین بوده و بعدش راهتو عوض کن ب زندگیت برس و با خودت کنار بیا اگه هم احساس میکنی در توانت نیست درس بخونی فقط دلت میخواد قبول شی همین الان بیخیال کنکور شو یه رشته ای تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کن و ب زندگیت برس بچه دار شو یه حرکتی بزن خودتو جمع و جور کن وگرنه فرمون زندگیت از دستت در میره زندگی مشترک لطمه شدید میخوره افسردگی شدید و شدید تر میشه دیگه جمع کردن زندگیت سخت میشه

تو الان نیاز به تجدید قوا و استراحت داری نه تلاش 

مرسی که درکم کردی عزیزم.

خیلی دلم میخواد تفریح کنم برم گواهینامه مو بگیرم موهامو رنگ کنم ولی بخاطر کنکور لعنتی و این عدم رضایت از خودم دل و دماغ هیچی ندارم ...

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
منم شرایط تو رو داشتم چندین سال پشت سر هم کنکور دادم دهه ۲۰ زندگیم داره تموم میشه ن دانشگاه رفتم ن ک ...

مرسی که وقت گذاشتی خواهر مجازی من🤍 باید یه فکر منطقی و خوب برای زندگیم بکنم.دعام کن!

عزیزم چ اشکالی داره اخه ،زندگی همینجوریه ، قرار نیست همه چی همیشه بر وفق مراد باشه ک ،واسه کنکور دی ...

انشاالله🥺🤍💖

آه همین که بقیه اجبارت میکنن به جای دلداری واقعا حس بدیه 😣😞

اره خیلی ازم انتظار دارن...مخصوصا مامانم...دوس داره از لحاظ اجتماعی و شغل و اینا ب ی جای خیلی خوب و موجه اجتماعی برسم...هعیییی

انشاالله🥺🤍💖

امید داشته باش دختر ،خود من سه بار کنکور دادم دندون پزشکی قبول شم ،بالاخره قبول شدم ، این روزا میگذره غصه خوردن الکیه ، تلاش کن حتما قبول میشی ،زندگی اون۳دی جدی نیست ک بخاطر یه کنکور ناراحت شی

امید داشته باش دختر ،خود من سه بار کنکور دادم دندون پزشکی قبول شم ،بالاخره قبول شدم ، این روزا میگذر ...

تو چنین خوب و خوش قلب چرایی خواهرم؟🥺🤍الهی موفق ترین باشی انرژی مثبت جان

تو چنین خوب و خوش قلب چرایی خواهرم؟🥺🤍الهی موفق ترین باشی انرژی مثبت جان

قربون شما عزیزم ، واقعیت و گفتم ، واقعا چند صباحی بیشتر نیستیم این دنیا فانیه ، ارزش اینو نداره بهترین سنتو بزاری برای غصه خوردن