2777
2789
عنوان

قلیان🤸

331 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. من معمولا پیش دوستام قلیون میکشم. هر دفعه میریم بیرون و...اما خانوادم نمیدونه. خانوادمم میکشن اما فکر میکنن من نمیکشم. چیکار کنم بتونم راحت پیش خانوادمم بکشم. خیلی آرومم. بدم میاد به کسی جواب پس بدم. اما حس میکنم دروغگوی بدی ام. هروقت کسی تعارف میکنه بهم مامانم میگه نه این نمیکشه و دود ندین سمتش بدش میاد :/

نکش برا پوست خوب نیست 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عامو برو بیشین ا زیر دستشون بکش بیرون قلیوونووووو

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

از يه درد ٢ دود شروع كن پيششون

بعدش ديگ دودوردود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پاشو برو دوتا ذغال بزار چایی دم کن همه چی بچین خانواده رو دعوت کن ب قلیون بگو من ی مدته بد افتادم تو خط😐

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

اقاااا برا چی میگن با قلیون کشیدن، چیپسو پفک خوردن حال میده؟؟😂😐 ب اصطلاح میگن مزه فک کنم😐

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
پاشو برو دوتا ذغال بزار چایی دم کن همه چی بچین خانواده رو دعوت کن ب قلیون بگو من ی مدته بد افتا ...

😂😂😂 نمیشهههه فک کن الان بری جلو مامانت شروع کنی سیگار کشیدن