2777
2789
عنوان

قلیان🤸

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 24 پست
😂😂😂 نمیشهههه فک کن الان بری جلو مامانت شروع کنی سیگار کشیدن

من راحتم با خانوادم زنگ میزنم بابام میگم ذغال بزار دارم میام میرسم میبینم ذغال گذاشته قلیون زمین مخلفات پیشش

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

من راحتم با خانوادم زنگ میزنم بابام میگم ذغال بزار دارم میام میرسم میبینم ذغال گذاشته قلیون زمین مخل ...

منم روم باز شه همینم راستش😂 فک کنم واسه همینه جور نمیشه

نه بسته ام به کس دل، نه بسته کس به من دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی جمعی که قلیون باشه چیزای دیگه هم هست😂 مزه واسه اونه

چه چیزایه دیگه ای دقیقااا؟؟😁😁

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
منم روم باز شه همینم راستش😂 فک کنم واسه همینه جور نمیشه

پس روت باز نشه بهتره .گذاشتن بگو بدیددمنم امتحان کنم بعد کم کم شروع کن ب کشیدن

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

اونو با مشروب میخورن

اوا😐😂 از اون لحاااظ

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
اصلا این مدلی نیستم خیلی خشکم پیششون

تقصیر خودته دیع🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
بماند😂

🍻🤣👌🏻

اقاااا برا چی میگن با قلیون کشیدن، چیپسو پفک خوردن حال میده؟؟😂😐 ب اصطلاح میگن مزه فک کنم😐

مزه خو با عرق میخورن😐😂🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز