2777
2789
عنوان

داداشمه !

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 71 پست

خیلی بیشعور بوده  بابات حق داره که میگه با این رفت و امد نکنین!!

حتما خودشون عقلشثن تو شورتشونه که همه رو مثل خودشون میبینن!! اه اه 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خیلی بیشعوره 

من بودم با یه لبخند عمیق جوابشو میدادم اصا از رو میرفت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حالا زیادم نچسب به داداشت زنداداشت ناراحت میشه  من خودم بدم میاد خواهر شوهرم ازاین کارها بکنه

اما زنداداش من واقعا لذت میبره میبینه ما باهم اینقدر خوبیم به داداشم

میگه کاش بچه هامونم مثه تو و حنین باشن 

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
حالا زیادم نچسب به داداشت زنداداشت ناراحت میشه  من خودم بدم میاد خواهر شوهرم ازاین کارها بکنه

منم متنفرم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تپش قلب گرفتم  آخه منم شبیه تو هستم بعد زن داداشم بهم گفت درسته محرمته ولی دختر باید حیا داشته ...

نمیفهمم یعنی چی اخه !

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
دقیقا..یبار یه خانومی همچین تاپیکی زد که احساس میکنم بین شوهرم وخواهرش چیزی هست😐😐

یا خدا ! مریضن اینا 

اون به شدت فضول و افکار پوسیده ایی داره

اماعزیزم برادرت ازدواج کرده و اینکارها خیلی دیگه مناسب ادم عاقل و سن شما نیس! 

من خودم خواهرشوهر17ساله دارم که اگه اینجوری باشوهرم رفتارکنه واقعا ناراحت میشم

چون هرنوع روابطی مناسب زمان و شرایط خاصی هست

مآمــان گندم🌾  # دخترزیبای من خوش اومدی ب زندگی مون🍒🧸