2777
2789
عنوان

داداشمه !

1804 بازدید | 71 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

هنوز از سرم داره دود میزنه بالا ! 

من یه داداش فقط یه داداش دارم که ۵ سال بزرگتره ازم و من خیلیییی دوسش دارم ، میتونم بگم واقعا عاشقشم و وابستم بهش

در حدی که شب عروسیش همش گریه میکردم اما خب

داداشمو به دلیل شغلش ، زیاد نمیبینیم 

دیشب خونمون بودن با خانومش که خیلی دختر خوب و خانومیه 

دوست مامانم اومد خونمون ۱۸سال با مامانم همکار بوده عادت داره گاهی بیاد خونمون .. اما خیلی فضوله و وقتایی که بابام نیست میاد چون بابام گفته مامانم باهاش رفت امد نکنه مامانم نمیره خونش و اون مدام میاد 

من نشسته بودم کنار داداشم بعد ۴ ماه ندیدنش لوس بازی میکردم 

لپشو میکشیدم بوسش میکردم 

باهم کلی شوخی میکردیم 

موهامو میریخت به هم ،،،  میوه میدادم بهش و ..

زنداداشم میخندید و کنارما نشسته بود

ما با فاصله نشسته بودیم 

دوست مامانم هم داشت با مامان حرف میزد 

هی زیر چشمی نگامون میکرد و چندبار به من غیر مستقیم تیکه مینداخت

بعد با تحکم به من گفت حنین جان چیه چرا میچسبی به داداشت ولش کن 

خودش زن داره ! بعد خندید

گفتم وا خاله داداشمه ها اینجور نگو 

بعد من واقعا واقعا واقعا 

ناراحت شدم اما گفتم بیخیال به توچه 

رفتم تو اتاقم چیزی بردارم عین جن انداخت تو اتاقم 

گفت خجالت نمیکشی نشستی کنار داداشت هی باهاش ور میری ، داداشته غریضه داره و گفتم ینی چی خاله واا این چه حرفیه میخواستم برم بیرون 

گفت خجالت بکش دختره گنده شدی بزا با زنش راحت باشه نچسب به داداشت...!!!!!! نری بشینی باز کنارش

رفتم دقیقااااا کنار داداشم نشستم دستمو انداختم دور گردنش یهو دیدم به مامانم میگه خواهرر حیا که رفت همه چی میره .. و بعد حرفو عوض کرد 

من باهاش حرررف نزدم و محل ندادم تا گورشو گم کرد 

پیام داده من فلانی (دختر خودشو ) رو میکشم اینقد گستاخ باشه ! 

به مامانم گفتن اگه راهش بدی 

تاابد حرف نمیزتم باهات این چه فکری کرده برا من 

زنیکه ......

چی جواب بدم ؟ 

کنترل میکنم فقط بهش فهش ندم .

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

چرا برات مهمه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

همه چیز دست مادرتون هست...اگرجدی برخورد نکنه شما خرد میشید

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا برات مهمه؟

چون خیلی بیشعوره 

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

بعید میدونم الان جواب درستی بگیرید چون اینجا هم غالبا برادراشون رو موجوداتی میبینن که اسیر غریزه هستند

خیلی ها فرق محبت و رفتار جنسی رو نمیدونن چون فقط موقع رفتار جنسی باهاشون محبت امیز رفتار میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینم بگم به هرحال شاید زنش دوست نداشته باشه اینقدر راحت باشید با برداران به هرحال دختره و همجنس شما بهتر میشناسید 

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بعضیا دقیقا همینقد مریض و ندید بدیدن مغزهای کوچک زنگ زده رو فقط باید دایوررررررتتتتتتتتتتت کرد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همه چیز دست مادرتون هست...اگرجدی برخورد نکنه شما خرد میشید

بهش گفتم دیگه راهش نده میگه میاد یهو میبینی پشت دره چی بگم