2777
2789
عنوان

حاملم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 52 پست
از خدا مه

البته صلاح دست خودتونه اما مادربزرگ من همسر دوم بعد دوازده سال درمان توو سن ۶۵ سالگی پدربزرگم بچه اوردن اما اون پسر به هیچ عنوان این پدرو قبول نداره حتی مادرشو کلا خیلی مشکلات داشتند ولی در اخر هر کسی افسار زندگی خودشو داره ایشالله که خدا هر چی میخاید همونجور برات فراهم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستاتی که میخونید من پریود شدم دیگه به هیچ تستی اعتماد نکنید همشون چرتن

سلام عزیزم خوبی؟  ولی من باردارم 😍بی بی چک مثبت در میومد 3تا مارک امتحان کردم همشون مثبت میشدن آزمایشم منفی شد بعد از یک هفته باز امروز رفتم مثبت بود

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم
سلام عزیزم خوبی؟  ولی من باردارم 😍بی بی چک مثبت در میومد 3تا مارک امتحان کردم همشون مثبت میشدن ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالله به سلامتیو خوشی طی کنی برای منم دعا کن نینی خوب و سالو

مبارکت باشه عزیزم ایشالله به سلامتیو خوشی طی کنی برای منم دعا کن نینی خوب و سالو

فدات عزیزم ان شاء الله. 

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم
دردای پریودی طبیعیه اول بارداری پیش میاد ولی نمیشی.گرمیجات و فعالیت زیاد نداشته باش

خانوم پریود شدم 

ولی الانم ک تموم شده لک بینی دارم 

احساس میکنم بارداری شیمیایی بوده و تموم شده

انشالله من شوهرم مسنه از طرفی پرولاکتینم بالاست دکترم گفته زودتر باردار بشی بهتره

پرولاکتین باید درمان شه حتما تا باردار شی ولی بعد درمان راحت باردار میشی

شوهرت مگه چند سالشه میگی مسن باید شیره خرنوب بخوره تا تقویت شه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

یه بنده خدایی با سونو بعد ۱۵ روز که پریود نشد متوجه بارداریش شد 

الهی که باردار باشی و بچه سالم و صالح داشته باشی

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱