2777
2789
عنوان

شپش بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست

اول از همه موهاتونو با تاید بشورید بعد خسک که شد با اتو مو کل موهارو از ریشه تا پایین با درجه ی بالا اتو کن تا تخم شپشا نابود شه

۱۰۰ درصد اوکی میشه سریع

خودتو دوس داشته باش💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعدش رفتم بهشون گفتم چرا نگفتین و اعتراض کردم. گفتن خوابیده روی زمین گرفته. خوب معلومه بچه توی م ...

خیلی بده.من مدت ها از ترس خونه هیچکس نمیرفتم تا نکنه کسی رو مبتلا کنم.ازین ناراحتم که مربیشون فهمیده بود اما نگفته بود.منم چون تا حالا ندیده بودم فکر کردم شوره هیتش.خیلی بد بود اون روزا.بالای سر دخترم زیر دوس اشک میریختم.مجبور شدم موهای قشنگش رو کوتاه کنم.

خیلی بده.من مدت ها از ترس خونه هیچکس نمیرفتم تا نکنه کسی رو مبتلا کنم.ازین ناراحتم که مربیشون فهمیده ...

دقیقا منم همینطور شدم.به زور از بین رفت. یکبار با کلی زحمت . بعد از چند وقت انگار تخمش مونده بود. دوباره از اول

خواهرم گرفته بود بعد عطاری بهش گفت نفت و روغن نباتی قاطی کن و بزن روسرت چندقیقه بمونه بعد بشور دوبار انجام داد معجزه کرد تموم شدو رفت

اگه میتونستم تورو میچیدم😍 جلو چشام میزاشتمتو میدیدم.😍♥️رزسفید من ولی خشک میشی پیش من🥲
این بود

اره یا این یا معجزه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

دوست عزیز اول بهت بگم بایددددددد خیلی قوی باشی تا ریشه کن کنی تو چند روز  گریه و ناراحتی و بزار کنار، تمام کامنتا رو بخون قشنگ راهکار دوستان رو حسابی بخون

و دو اینکه ما هم درگیرش بودیم چند سال پیش باید چند دست ملافه تمیززز داشته باشی تمام لباسا و ملافه ها رو جمع کن دو هفته بزار کنار تا بمیرن هی بشور و بساب راه ننداز الان بهت میگم چیکار کنی

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️

اینا همه آلکین یه شونه استیل مخصوص شپش از دیج     ی کالا یا داروخونه سفارش بده. هر روز. روی پارچه سفید شونه کن بعد.  ریشه کن میشن. ببین چقدر رشک و شپش بریزه .. یه دعای خیری هم برمن بکن تمام 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
تخمش هست ها. هنوز درنیامده. شما خودشو از بین بردی. پشت گوش و شقیقه و... نگاه کن با دقت 

با شونه دندونه ریز زود زود  شونه میکنم  من چون خیلی زود فهمیدم   کلا دوتا شپش تو موهام بود زیاد تخم شپش تو موهام نبود 

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

هر روز هم خودتو هم تمام اعضای خانواده حموم برین با شامپو هگور فرانسویه از داروخونه بگیر با شونه مخصوص شپش اونم از داروخونه بگیر  با حوصله بزن موهارو لایه لایه کن مثل رنگ زدن با شونه بزن بکش بیرون بعد دوباره تمام سرشو از ریشه نرم کننده بزن بزار چند دقیقه بمونه باز شونه مخصوص و بزن لایه به لایه از کف سر 

بعد بیاید بیرون با اتو مو یکم که اب مو خشک شد از فرق سر باید مو لایه های نازک باشه حتما اتو کن از ریشه به پایین داغ داغ هر روز اینکارو کن و حواست باشه هر دفعه که میخوابه رو ملافه کاملا تمییز باشه چون ممکنه تخمش رو ملافه و لباسای قبلش باشه تمام گل سر و شونه و …. جمع کن بزار پلاستیک تو باکنی چیزی دو سه هفته بمونه بعد میشه استفاده کرد ، اگه صد در صدم میخوای مطمئن بشی تمومه قبل حموم تمام سرتونو با روغن ( زیتون) بپوشون کاملا روغنی بشه پلاستیک بکش دو ساعت بمونه بعد حموم برین با شامپو هگور بشورین

ببین منم کارم گریه زاری بود ولی فهمیدم فقط باید محکم باشی کم نیاری اصلااااااااا

من شامپو مختلف امتحان کردم فقط و فقط هگور جواب داد عالی بود شونه هم خیلی تاثیر داره شونه خوب از داروخونه بخر  زودتر جواب میگیرین 

و اینکه باز ملافه و لباس قبلیارو استفاده نکنی که باز از نو میزنین مطمئنم باش ی نفر بگیره تو خونه همه درگیر میشن خودتونم اینکارو کنین اگه موهاش خیلی بلنده یکم کوتاه کن که راحتتر بتونی ریشه کن کنی