هیچ وقت فکر نمیکردم این تاپیک بزنم دخترم اول دبستان امروز چک کردم بردم دکتر گفت شپش خودمم اینگار گرفتم دکتر پرمترین داد گفت خانوادگی استفاده کنید شستم اومدیم موهای دخترمو نگاه کردم بازم توش داره 😔از بعد از ظهر فقط دارم گریه میکنم دخترم خیلی تمیز خیلی بهش سپرده بودم نمیدونم چیکار کنم زندگیم سیاه شده
با شونه دندونه ریز مخصوص شونه کن منم باردارم ی هفته پیش بیمازستان بستری شدم شپش افتاده بود تو موهام هرکاری کردم نرفت همش کار گریه بود سس زدم سرکه هم زدم ولی فایده نداشت رفتم داروخانه ی شامپو بهم داد گفت تو بارداری هم میشه استفاده کنی برای بچه های دوساله هم میشه استفاده کرد من ی بار زدم از بین رفتن
ببین یعنی الان دارم به حالت میخندم من دیگه ارزوی مرگ میکردم برای خودم سرکه. روغن زیتون و هزار جور شامپو انتخاب کردم جواب نداد رفته بودم عطاری روغن زیتون فله بخرم که اقاهه گفت این قطره خیلی خوبه قبول نداشتم 20 تومن بود گفتم من که اینقدر خرج کردم این که چیزی نیست گرفتم در کمال ناباوری رفت اصلا کپ کردم از کاراییش
چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید