2777
2789
عنوان

وای💔

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 36 پست
خدانکنه قشنگم،قربونت عزیزم🥲🖤 بعد این همه سال انگار باز بچه شدم دلم پر کشید پیششون🙂 کاش میشد برگ ...

الهی💔آدم هزارسالشم بشه همیشه عین بچه ها دلش میخواد سرشو بذاره رو زانوی مادرش♥خدا رحمتشون کنه🙏♥🌹

دلم اتیش گرفت !

یکی که مثل برادر بود برام 

همه جوره حمایتم کرد حتی وقتی ازدواج کرد بچه دار شد مهاجرت کرد 

ولی منه احمق دو هفته قبل مرگش به خاطر یه دلیل مسخره قهر کردم و نه زنگاشو جواب دادم نه زنگ زدم 

تا یه روز زنش زنگ زد فکردم میخاد پادرمیونی کنه 

ولی اون طرف خط فقط شنیدم که گفت رفته !

کرونا ازم گرفتش ایست قلبی کرده بود 

کل یه فته ای که زنگ میزد و من جواب نمیدادم تو بیمارستان بستری بوده 

یادش میوفتم قلبم اتیش میگیره و نمیدونم چه شکلی باید اروم بشم !

باورت میشه حتی بعد مرگشم منو حمایت کرد؟یه مقدار قابل توجهی پول توی یه حساب گذاشته بود برام که هنوز دست نخورده !

هیچ نسبت خونی ای ندشتیم دوستیمون از یه پارک و شماره گرفتن بچگانه شروع شد ولی بعدش که زندگی هم دیگه رو شناختیم شد یه برادر محکم تر از کوه که حتی برای رسیدن به کسی که دوسش دارم هم کم نذاشت برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی💔آدم هزارسالشم بشه همیشه عین بچه ها دلش میخواد سرشو بذاره رو زانوی مادرش♥خدا رحمتشون کنه🙏♥🌹

اوهوم💔مرسی عزیزم

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

دلم اتیش گرفت ! یکی که مثل برادر بود برام  همه جوره حمایتم کرد حتی وقتی ازدواج کرد بچه دار شد ...

واییی🥺

عزیزممم جاش سبز باشه

واییی قلبم درد گرفت یه لحظه چقد تلخ🥲

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

حتی با سنگ سرد مزارشم کیلو مترا فاصله دارم :)

منم🙂💔

شبی نیست بدون سرزنش خودم بخوابم 

وای دقیقا یکی از اون دوستامون که توی تصادف فوت کرد یه ربع قبلش پیشمون بود با نامزدش دعواش شد اختلاف داشتن رفت و دیگه هیچ وقت برنگشت💔هی همش به خودم میگم کاش جلوشو میگرفتیم💔

سر مامانم یادمه یه بچه شیش هفت ساله بودم رو تخت بیمارستان بود مریض بود زرد شده بود رنگش لاغر لاغر بهم گفت بیا بوس بده نرفتم🙂

همش این کاش ها تو ذهنمه

درکت میکنم این عذاب وجدانو این ناراحتی رو🥲

همش میگم کاش لحظه اخر پیشش بودم لااقل کاش ناراحتش نمیکردم💔

وای دقیقا یکی از اون دوستامون که توی تصادف فوت کرد یه ربع قبلش پیشمون بود با نامزدش دعواش شد اختلاف ...

یه داغایی تا ابد رو دل ادم میمونه :)

میدونی مثلا میخاست دوست پسرم باشه 

ولی من یکی دیگه رو دوست داشتم 

وقتی شمارش رو سر مسخره بازی توی پارک گرفتم فکرشم نمیکردم اینقدر پررنگ بشه برام 

اون دوره من خودم درگیر رابطه یه طرفه بودم و در مرز نابودی 

خودش خواهرش رو از دست داده بود ! خواهرش خودکشی کرده بود 

وقتی ماجرای من رو فهمید جوری دستمو گرفت و منو از باتلاق کشید بیرون که هیچ کس این کارو برام نکرد 

هیچ کس عمق حس پاکش بهم رو درک نکرد و همیشه حرفی بود پشتش ولی فقط من میدونم که چقدر پناه دردا و زخمام بود بدون حتی یه نیت سو

بدجور دلتنگشم چند شب پیش تولدش بود اگه بود الان 28 سالش بود :)

یه داغایی تا ابد رو دل ادم میمونه :) میدونی مثلا میخاست دوست پسرم باشه  ولی من یکی دیگه رو دو ...

وای🥺گریم گرف الهی بمیرم برای دلت💔

پارتنرش تنها مونده الان؟

وای فکرم درگیرش شد🥲

یه داغایی تا ابد رو دل ادم میمونه :) میدونی مثلا میخاست دوست پسرم باشه  ولی من یکی دیگه رو دو ...

وایییی داغ از دست دادن جوون خیلی سخت ترعه🥲

قشنگ درکت میکنم🥲

یه داغایی تا ابد تازه‌ست:)

چقدر ادم خوبی بوده🥲

وای🥺گریم گرف الهی بمیرم برای دلت💔 پارتنرش تنها مونده الان؟ وای فکرم درگیرش شد🥲

خدانکنه 

همسرش اره تنهایی داره دخترش رو بزرگ میکنه 

قلبم درد میگیره وقتی عکسای دخترش رو میبینم 

خدانکنه  همسرش اره تنهایی داره دخترش رو بزرگ میکنه  قلبم درد میگیره وقتی عکسای دخترش رو ...

وایییی بچه داشتن؟🥺وایی عزیزممم

خیی سخت ترعه با بچه💔

خصوصا بی تابی میکنه بعد مجبوریم جلوش وانمود کنیم که اوکیم🚶‍♀️

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم

مگه نمیگی انقد هواتو داشته

پس قطعا الانم دلش میگیره و راضی نیست که انقدر عذاب وجدان داشته باشی🥲🖤

وایییی داغ از دست دادن جوون خیلی سخت ترعه🥲 قشنگ درکت میکنم🥲 یه داغایی تا ابد تازه‌ست:) چقدر ادم ...

یک سالگی دخترش رو ندید حتی

الان دخترش 3 سالشه 

من موندم و یه عالم عکس تو گالریم که نه جرعت دیدنشون رو دارم نه پاک کردن 

حسابی که نه جرعت دست زدن دارم بهش نه سراغش برم 

یه دفعه نشسته بودم دیدم گوشیم زنگ خورد اسمش افتاد هیچ وقت یادم نمیره چطور روی زانوهام خوردم زمین وقتی با شوق جواب دادم و صدای همسرش رو شنیدم یادم اومد که دیگه نیست و این خط دست همسرشه