2777
2789
عنوان

وای💔

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 36 پست
یک سالگی دخترش رو ندید حتی الان دخترش 3 سالشه  من موندم و یه عالم عکس تو گالریم که نه جرعت دی ...

عزیزمممم🥺🥺🥺

دلم گرفت حسابی💔

کاش انقدر ادمایی رو که دوستشون داریم زود از پیشمون نمیرفتن💔🚶‍♀️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیا غیرقابل پیش بینی تر از تصور ماعه...

چه جمله قشنگی گفتی:)

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

عزیزمممم🥺🥺🥺 دلم گرفت حسابی💔 کاش انقدر ادمایی رو که دوستشون داریم زود از پیشمون نمیرفتن💔🚶‍♀️

ببخشید امشب منم درد شدم رو دردات 

بدجور رو دلم سنگینی میکرد غمش امشب از دستم در رفت

ببخشید امشب منم درد شدم رو دردات  بدجور رو دلم سنگینی میکرد غمش امشب از دستم در رفت

نه قشنگم

هروقت دوست داشتی بیا تو همین تاپیک منو یادت نره میتونیم دردودل کنیم🖤

جاشم سبز باشه🥺