2821
2789
عنوان

مرگ یاطلاق

254 بازدید | 37 پست

سلام

بنظرتون بچه بی مادر بزرگ بشه بدتره یابچه طلاق باشه؟؟؟

حس میکنم اگه بچه طلاق باشه بدتره

نصیحت نکنید ازعواقب خودکشی وهمه چیش خبردارم

فقط میخوام بدونم کدومش برای بچم بدتره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هردو به کودک لطمه میزنه و در آینده اگر مرگ مادر غیرعادی باشه خیلی بیشتر لطمه میبینه چون دوست داشته مادر براش بجنگه تا اون زندکی بهتری داشته باشه 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

جدی میگید؟؟؟

حسکردم اونجوری همش بهش میگن بچه ی طلاقی

واذیتش میکنن

یااینکه دوهوایی میشه

ولی اگه بمیرم نهایتش یاخونوادم بزرگش میکنن یاباباش میره دوباره ازدواج میکنه

داری افسرده میشی عزیزم طلاق بهتره بچه میتونه رو بودنت حساب کنه ولی نباشی هر بی سروپایی اذیتش میکنه ونمیتونه اینهمه اذیت رو جایی تخلیه کنه و قلبش پر از نفرت و خشم میشه باش حتی شده دورادور دلش گرم باشه ک بزرگ شد پیشت میاد 

جدی میگید؟؟؟ حسکردم اونجوری همش بهش میگن بچه ی طلاقی واذیتش میکنن یااینکه دوهوایی میشه ولی اگه ب ...

فک میکنی راحته که بچت زیر دست نامادری بزرگ شه؟به اینا فکر کردی و همچین حرفی زدی؟

دخترکم گندم🌾❤
هردو به کودک لطمه میزنه و در آینده اگر مرگ مادر غیرعادی باشه خیلی بیشتر لطمه میبینه چون دوست داشته م ...

ولی بعد میگه توکه میخواسی طلاق بگیری بیخود گذاشتی من به این دنیابیام😭😭😭😭

جدی میگید؟؟؟ حسکردم اونجوری همش بهش میگن بچه ی طلاقی واذیتش میکنن یااینکه دوهوایی میشه ولی اگه ب ...

نه اصلا این فکرو نکن انقد سرکوفت میزنن بهشا یا خودش همیشه فکر میکنه یه مادر ضعیف داشته ک بهش فکر نکرده و فقط خودشو راحت کرده و ازش دلکنده ولی بچه طلاق بودن الان خیییلی عادی شده حتی اگ پیش خودتم نباشه هفته تی یبار میتونی ببینیش و کلی برای شاد بودنش تلاش کنی 

بی مادری بدترین درد دنیاس