2777
2789
عنوان

مرگ یاطلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 37 پست
ولی بعد میگه توکه میخواسی طلاق بگیری بیخود گذاشتی من به این دنیابیام😭😭😭😭

هیشکی دیگه اینو نمیگه عزیزم

مادر داشتن خیلی مهمه  آدم دلش گرمه انگاری مطمئنی هرجا اشتباه کنی یه آغوش همیشه منتظرته

ازش دریغ نکن این آغوش و این دلگرمی و هزارن حسن دیگه ای مادری رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کردم که دارم باگریه مینویسم😭😭😭

هیچوقت همچنین فکری رو هم نکن چه برسه بخوای عمل کنی 

بیین وجدانت قبول میکنه بچت زیر دست این و اون بزرگ شه و تو خیلی راحت خودتو بکشی؟ببین میتونی محبتتو برای همه عمر ازش دریغ کنی؟میتونی تحمل کنی گه تا اخر عمر حسرت یه بار دیگه دیدنت و بکشه و تو ببینی و نتونی کاری کنی؟هیچوقتتتت تنهاش نذار تو پشت و پناهش باش بیشتر از هر وقت دیگه ای بهت نیاز داره 

دخترکم گندم🌾❤
جدی میگید؟؟؟ حسکردم اونجوری همش بهش میگن بچه ی طلاقی واذیتش میکنن یااینکه دوهوایی میشه ولی اگه ب ...

وای نگو یعنی چی باباش زن میگیره بزرگش میکنه معلوم نیس اون زن بعدا چه رفتاری با بچت داشته باشه میتونی تصورش کنی اگه بد باهاش رفتار کنه میتونی بهش فکر کنیو طاقت بیاری؟

هیچوقت همچنین فکری رو هم نکن چه برسه بخوای عمل کنی  بیین وجدانت قبول میکنه بچت زیر دست این و ا ...

ایناراک میخونم دلم آتیششش میگیره

جونم به جونش بسته

تاالانم فقط وفقط بخاطر دخترمو مامان وبابام جنگیدم وموندم

وای نگو یعنی چی باباش زن میگیره بزرگش میکنه معلوم نیس اون زن بعدا چه رفتاری با بچت داشته باشه میتونی ...

نه

دلم آتییییش میگیرعععع😭😭😭😭😭😭

درحالی که میدونم باباش براش مهم نی

خیلی جنگیدم برای مادرشدن برای زندگی بهتر برای آرامش اما هیچقت دنیااونجورکه مامیخوایم باهامون راه ...

همه ی ماها جنگنده ایم برای خودمون یه سریا با شوهر یه سریا با خونواده شوهر یه سریا با خونواده خودشون یه سریا برای کار و.... کلی مثال دیگه

مهم اینکه قوی باشیم هممون شکست خوردیم تو زندگی هامون نا امید شدیم اما باز پا شدیم به خاطر خودمون و عزیزایی که داریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
ایناراک میخونم دلم آتیششش میگیره جونم به جونش بسته تاالانم فقط وفقط بخاطر دخترمو مامان وبابام جنگی ...

خب پس بمون و بخاطرشون بجنگ بمون و نشون بده که مامانش چقد قویه مطمین باش بزرگ که شد بهت افتخار میکنه عزیزم 

این حرفا رو نگفتم که ناراحتت کنم خدای نکرده

گفتم که چشمتو رو حقایق باز کنم تا بتونی تصمیم درستی بگیری

دخترکم گندم🌾❤
خیلی جنگیدم برای مادرشدن برای زندگی بهتر برای آرامش اما هیچقت دنیااونجورکه مامیخوایم باهامون راه ...

دنیا همیشه برعکس خاسته ماست نمیشه با دنیا جنگید که فقط باید زندگی کنیو ادامه بدی

ایناراک میخونم دلم آتیششش میگیره جونم به جونش بسته تاالانم فقط وفقط بخاطر دخترمو مامان وبابام جنگی ...

الهی بچت دختره دخترو که اصلا نباید تنها بزاری هیچ وقت دختر روحیه اش ضعیفه 

ولی بعد میگه توکه میخواسی طلاق بگیری بیخود گذاشتی من به این دنیابیام😭😭😭😭

ببین عزیزم اینی ک میگم تجربس الان میگی مرگ رو انتخاب میکنی و نامادری من یبار مجبور شدم نامادری رو برای بچم انتخاب کنم عین سگ پشیمون شدم بخدا از حرفم ۴۰ثانیه نگذشت چون میخواستم طلاق بگیرم ولی گفتم میسوزم اما بچمو نمیدم بکسی فکر مرگ هم بسرم زد ولی گفتم بچمو بزارم ب امید کی بزار بخاطرش میجنگم کسی مادر نمیشه برای بچم و بچت هنوز نتونستی درک کنی اگر ب درکش برسی این حرفو نمیزنی آهنگ بزار از افسردگی در بیای فکر کن فقط خودتو دخترت زندگی میکنید کسی نیست تو  خونت

نه دلم آتییییش میگیرعععع😭😭😭😭😭😭 درحالی که میدونم باباش براش مهم نی

پس طلاقو انتخاب کنو براش یه زندگی جدید بساز من مطمئنم طلاق از مرگ بهتره مرگ دخترتو داغون میکنه ولی طلاق میتونی باشیو براش توضیح بدی دلیل طلاقو مواظبش باشی وقتی میدونی حتی باباش هم مواظبش نیس

ببین عزیزم اینی ک میگم تجربس الان میگی مرگ رو انتخاب میکنی و نامادری من یبار مجبور شدم نامادری رو بر ...

الهییی همیشه خداتورابرای دخترت ودخترتو برای توحفظ کنه

تواین زندگی اذیت میشه حتی اکه بجنگم