2777
2789

خیلی خسته شدم وزنم ۴۵ قد ۱۶۸  هر جا میرم کلی ب خودم میرسم با این که خیلی صورت خوشگلی دارم همه فقط میگن  اه چقدر لاغری  باور کنید نمیشه نادیده گرفت  امسال رفتم دانشگاه همه انقدر خوش هیلکن من انگار بچه راهنمایی هستم  هر چی میپوشم فقط ی ساعت  برام قشنگ بعد تو تنم میبینم عصبانی میشم  چون تو تنم قشنگ نمیشنینه  کل دورو بریلم با این که ن اخلاق دارن نه  خوشگلن فقط چون هیکل دارن   بهترینا میان خاستگاریشون   الان نمی دونم چیکار کنم  تا کی اینجوری ادامه بدم   نمی تونم ی بار با لبخند برم ی جایی   تو خیابون وقتی تو اینه ای خودمو میبینم یهو دلم میگیره  

الان میترسم  قرصم بخورم بعدا بد تر بشم 

ب نظرتون این قرصه خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم. تا وقتی بخوری وزن میگیری، قطعش کنی دوباره به حالت قبل بر میگردی، به شدت هم خواب اور ...

نمی دونم چیکار کنم اخه درمورد همه قرصا همین قضیه هس  نخوری لاغر میشی ی عده نمی دونم چیکار میکنن  میخورن  بعد دیگه لاغر نمیشن  هر چقدرم رژیم میگیرم  با زور لعد دو ماه ۱ کیلو اونم کافیه ی روز نخوری میای سر جای اول

تاثیر داشت؟ ‌

وقتی برای اولین بار خوردم تا ۳ روز کاملا هوشیار نبودم و حالت خواب الودگی داشتم

بعد یکی دو هفته اشتهام بشددددددت زیاد شد خیلی زیاد

ولی در نهایت بعد اینکه قطع کردم یعنی همش ورم بود و خوابید ...

فکر کنم ۱ کیلو اضافه کردم ..