2777
2789
عنوان

شینیون کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 8757 بازدید | 56 پست

[QUOTE=257342671]کارتون خوب بود ک نگهتون داشت یا پیشنهاد خودتون بود؟؟[/QUOTE

نه خودشون گفتن همینجا بمون، من مسیرم به سالن یکم دوره 

یک سالن پیدا کردم نزدیک خونه رفتم تست میکاپ دادم یک‌میکاپ کار دیگم داشت کلییی ایرادای بنی اسرائیلی از کارم گرفت اصلا نمیزاشت صاحب سالن حرف بزنه ،

درکل میخام بگم تو این کار شاید صدبار نه بشنوی فقط باید کارتو قوی تر کنی زودم خسته نشی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
[QUOTE=257342671]کارتون خوب بود ک نگهتون داشت یا پیشنهاد خودتون بود؟؟[/QUOTE نه خودشون گفتن همینجا ...

اره انشالا ک بتونم حالا اولین حلسشو برم ببینم چی میشه و خدا چی میخاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همدانم بهترین سالن همدان اموزشگاعش کلاس گزاشتع ۳۴۰۰هزنیه ی ثبت نامشه ک به صورت اقساط

پیش کی میخوای بری؟؟

شینیون خوبی‌ای که داره وسایلات کمن و قیمتش هم زیاد نیست خراب کنی دوباره باز میکنی میبندی تو ماه‌هایی که عروسی زیاد باشه سرت شلوغه و راحت پول به جیب میزنی ولی خب سالنایی که خواهان داره باید بری تو یوتیوب هم پر از اموزشه 

عزیزم کدوم سالن میخوای بری منم همدانم

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
روجا

خلی خوبه کارش موفق باشی کاش منم بشه برم یاد بگیرم یکی از اشناهامون رفت یاد گرف روجا الان تو آرایشگاه ها محله ها کار می‌کنه اگ بخوام زنگ‌میزنم وقت میده خیلی خوبه 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
هنوز شروع نشده ک میتونین بیاین هب

اخه نمی‌دونم همسرم راضی بشع یا نه 

شرایطش بهم میگی کامل چی ب چیه

دوونیم ماهه کلاسش و هزنیش۳۴۰۰ و از یک شنبه شروغ کلاساشه 

هر روز؟؟ چ روزایی چ ساعتایی 

اها فضولی نباشه کدوم سمت همدانین؟؟

خوتهش میکنم  اندیشه