2777
2789
عنوان

شینیون کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 8782 بازدید | 56 پست
به من گفته یک شنبن ساعت چهار بیا ولی بقیه روزارو نمیدونم 

م‌فق باشی برم تو نخش ببینم می‌ذاره ایح 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آها 

شما کجا 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
اگه اومدی  خبر بده اشنا شیم🥰من مجردم

چشم حتما حال کن دیگ 

والا خبر ندارم فقط فعلا کلاساشو ثبت نام کردم از یک شنبه باید برم 

عزیزم سلام ،کلاست رو رفتی الان شنیون کار شدی ؟ میشه اگه شنیون کار شدی منم راهنمایی کنی ؟

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
اره عزیزم شما فقط پنس و تافت باید بخری هر سالن فرق میکنه درصداش 

عزیزم سلام شما شنیون کاری ؟

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
عزیزم سلام ،کلاست رو رفتی الان شنیون کار شدی ؟ میشه اگه شنیون کار شدی منم راهنمایی کنی ؟

سللم عزیزم هی کلاسامون خوردبه تعطیلات هنوزم ادامه داره اخراشم دیگه باید امتحان بدیم 

تو جستجو تلگرامت بنویس          یه کانال آرشیو داره بمبیه واسه خودش هرچی دوره آموزشی بخوای توش هست 

ندیدم رو دستش....   دوره رایگان king best

freedoreking@

تو جستجو تلگرامت بنویس          یه کانال آرشیو داره بمبیه واسه خودش هرچی دو ...

تشکر عزیزم خیلی لطف کردی ♥️♥️♥️♥️