2777
2789
عنوان

شینیون کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 8757 بازدید | 56 پست
هزنیه ی کلاستون چقد شد؟؟و اینکه چند وقته حرفه ای شدین؟بدون سابقه جایی قبولتون کردن

۴ تومن بدون مدرک ۱۵ تومنم وسایل خریدم 

سه چهار ماه کار کنی از اون مبتدی بودن درمیای ،من از همون اول کنار مربیم کار کردم هنوزم همونجام چون سبک خودش میکاپ انجام میدم همراهیارو سپرد به من خودشون فقط عروس کار میکنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من قبلا تو سالن خواهرم شنیونهای ساده رو انجام میدادم،الان تو یه شهر دیگم،از یکی شنیدم ابزار از سالنه ...

بله همه میگن وسایل از خوده سالنه و درصدم بستگی دارن ک کارتون چطور باشه شما کلاس رفتبن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میترسم با یه کلاس میکاپ حرفه ای نشم و پولم بیهوده بره ☹️😢

میکاپ پول لوازمش خیلی زیاد میشه مخصوصا الان ،اگه سرمایه زیادی نداری سمتش نرو 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
میکاپ پول لوازمش خیلی زیاد میشه مخصوصا الان ،اگه سرمایه زیادی نداری سمتش نرو 

سرمایم و گزاشتم تاحدودی سر اون یکی کارم شینیون قراره به امیدخدا شغل دومم باشه 

من قبلا تو سالن خواهرم شنیونهای ساده رو انجام میدادم،الان تو یه شهر دیگم،از یکی شنیدم ابزار از سالنه ...

اره عزیزم شما فقط پنس و تافت باید بخری هر سالن فرق میکنه درصداش 

بله همه میگن وسایل از خوده سالنه و درصدم بستگی دارن ک کارتون چطور باشه شما کلاس رفتبن؟؟

نه عزیزم تجربی کنار خواهرم یاد گرفتم،اما الان بخوام کار کنم حتما کلاس میرم،شما چقد هزینه کردین؟چنتا مدل بهتون یاد میده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سرمایم و گزاشتم تاحدودی سر اون یکی کارم شینیون قراره به امیدخدا شغل دومم باشه 

به نظر من که خوبه شروع کن انشالله موفق باشی😘

نه عزیزم تجربی کنار خواهرم یاد گرفتم،اما الان بخوام کار کنم حتما کلاس میرم،شما چقد هزینه کردین؟چنتا ...

من همدانم بهترین سالن همدان اموزشگاعش کلاس گزاشتع ۳۴۰۰هزنیه ی ثبت نامشه ک به صورت اقساط

من همدانم بهترین سالن همدان اموزشگاعش کلاس گزاشتع ۳۴۰۰هزنیه ی ثبت نامشه ک به صورت اقساط

موفق باشی عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مدرک بین المملی هم میده

خوبه،فک میکردم هزینش خیلی بیشتر باشه