2777
2789
عنوان

عصبی و پرخاشگر شدن دخترم

393 بازدید | 18 پست

سلام دخترم امسال کلاس دوم هست و هروقت میاد خونه عصبی و تا باهاش حرف میزنم سریع میزنه زیر گریه بعد از که باهاش حرف زدم متوجه شدم از دوستش که کنارش میشینه ناراحته و میگه دوستم همش گریه می‌کنه و ازم میخواد تا تکالیف سرکلاس براش بنویسم و اگه ننویسم اینقدر گریه و جیغ میزنه که اعصابم خورد میشه و مجبورم بنویسم همش بهم میگه تو بدی و باهات قهر میکنم و باهام موقع درس حرف میزنه نمیزاره به درس گوش بدم و حرف بد میزنه خلاصه حسابی دخترمو عصبی کرده و نمی‌دونم چیکار کنم واقعا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بار هم به معلمشون گفتم جاشون رو سرکلاس جابه جا کرده دو روز دخترم خیلی خوشحال شد ولی مثل اینکه چون اخلاقش بده و کسی باهاش تو کلاس دوست نمیشه دوباره برگشته پیش دخترم میشینه و باز اعصاب دخترمو با کاراش داره خورد میکنه

اول با معلمش صحبت کن که جای دخترتونو عوض کنه بعد زنگ بزن به مادر دوستش قضیه رو براش تعریف کن بگو اگه رسیدگی نکنی مجبور میشم به مدیر مدرسه اطلاع بدم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
یک بار هم به معلمشون گفتم جاشون رو سرکلاس جابه جا کرده دو روز دخترم خیلی خوشحال شد ولی مثل اینکه چون ...

برو پیش مدیر مدرسه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

اول از همه به دخترت یاد بده از حق خودش دفاع کنه

چون اگر یاد نگیره هر جا هم که بشینه باز اون خانم با شخص دیگه بهش زور میگه

دختر من دقیقا کلاس دوم بود که بهم گفت چند وقت یکی از بچه ها که هیکل درشتی داره جلوم میایسته میگه تا خوراکی هاتو ندی نمیذارم بری از کلاس بیرون

گفتم باید خودت محکم جلوش وایسی بگی نمیدم

بعد از کلی تمرین و دل و جرات دادن بهش

اومد بهم گفت محکم و بلند گفتم بهت خوراکی نمیدم

اگه نری کنار همین الان ناظم صدا میکنم

که اون دختر هم رفته بود کنار بعد دخترم بعد از مدرسه رفته بود پیش مادر اون دختر

کامل ماجراها براش تعریف کرده بود

به شدت ادب شد

اعتماد به نفس دخترم هم زیاد شد

اول با معلمش صحبت کن که جای دخترتونو عوض کنه بعد زنگ بزن به مادر دوستش قضیه رو براش تعریف کن بگو اگه ...

جاشون رو عوض کرد معلم ولی فقط دو روز بود دوباره رفته پیش دخترم نشسته نمیدونم چیکار کنم واقعا،اگه به مامانش بگم زشت نیست؟

دخترمنم همین بود رفتم جای دخترم عوض کردم وتذکر دادم که به دخترمن نگه به کسی کمک کنه وقتی میومد کلافه ...

آره بخدا دختر منم وقتی از مدرسه میاد همش ناراحته و نگرانه که باز فردا اون دوستش پیشش میشینه و اعصابشو خورد می‌کنه با کاراش

جاشون رو عوض کرد معلم ولی فقط دو روز بود دوباره رفته پیش دخترم نشسته نمیدونم چیکار کنم واقعا،اگه به ...

وا چی زشته؟! روان بچه رو بهم ریخته اونوقت میگی زشته! 

بچت چند وقت دیگه از درس و مدرسه زده میشه مگه چقد جون داره که هم تکلیف خودشو انجام بده هم اونوبعدشم بحث تکلیف نوشتن نیست از الان داره به بچت اینجوری القا میشه که کاری که دوس نداره رو باید بزور انجام بده پس فردا نمیتونه از حقش دفاع کنه تو شخصیتش تاثیر منفی میذاره 

اول از همه به دخترت یاد بده از حق خودش دفاع کنه چون اگر یاد نگیره هر جا هم که بشینه باز اون خانم با ...

منم به دخترم یاد دادم چه جوری با اون رفتار کنه ولی اینجوری همش باهم مشاجره و بدتر می‌ریزه بهم

وا چی زشته؟! روان بچه رو بهم ریخته اونوقت میگی زشته!  بچت چند وقت دیگه از درس و مدرسه زده میشه ...

آره واقعا منم نگران همینم،به مادرش زنگ زدم چی بگم که بهش برنخوره چه جوری بهش بگم؟

آره واقعا منم نگران همینم،به مادرش زنگ زدم چی بگم که بهش برنخوره چه جوری بهش بگم؟

مادرش طلب کار میشه این جریان باید معلم به مادرش بگه وحتما جای دخترتون عوض کنید چون باهم لج میکنن

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

عزیزم اصلا بربخوره اینجا حق با شماست نمیخوای که اهانت کنی 

بگو خانم فلانی دخترم چند روزه نمیخواد بره مدرسه به زور میفرستمش دلیل نرفتنشو پرسیدم گفت که دختر شما مجبورش میکنه که تکالیف اونو انجام بده اگه نکنه جیغ و داد میکنه، لطف کن با دخترت صحبت کن دیگه کارشو تکرار نکنه وگرنه مجبور میشم با مدیر صحبت کنم چون بچم از نظر روحی بهم ریخته میگه دیگه مدرسه رو‌دوس ندارم