2777
2789
عنوان

الان رفتم تاپیک قدیمیامو خوندم ...

193 بازدید | 11 پست

چقد آرامش داشتم

چقد دوست داشتنی بودم

حتی از متن تاپیکام مشخصه

انگار دارم حرفای یه ادم دیگه رو میخونم

چقد تو این دو سال سختی کشیدم و عوض شدم

شدم یه آدم دیگه انگار....

یه آدم سرد و مضطرب و تنها ... یکی که همش فیلم بازی میکنه که خیلی خوبه ،،،، انگار دیگه خودم نیستم

میشه شماهم برید تاپیکای قدیمتونو بخونید بگید شماهم همچین حسی دارین؟ 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

من تاپیکای قدیمیم همش مال اقدام به بارداریع الان مال بچه 🥲😄

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شدی؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

خدایا کمکم کن دو سال دیگه که اومدم این تاپیکو خوندم حالم خوب شده باشه

خوشحال باشم

خوشبخت باشم

خانوادم سالم و خوشحال باشن 

یه مرد خوب و مهربون و عاشق کنارم باشه 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️